Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Sino - Dutch Economic Cooperation Forum

Wilt u zakelijke ideeën uitwisselen en samenwerkingsmogelijkheden met Chinese bedrijven verkennen? Kom dan op 29 maart naar de 3e editie van het Sino – Dutch Economic Cooperation Forum (SDECF) in Den Haag.

Experts, ondernemers en investeerders uit China en Nederland kunnen trends, ontwikkelingen en kansen bespreken van het beroemde 'Belt and Road Initiative', ook wel de 'Nieuwe Zijderoute' genoemd. Chinese en Nederlandse multinationals geven praktisch advies op basis van hun ervaringen.

Onderwerpen workshops

Het congres met o.a. Chinese en Nederlandse multinationals is in de ochtend. De workshops met matchmaking zijn 's middags. De thema's van de workshops zijn:

  • Intelligente productiesystemen
  • Life Sciences
  • Smart City
  • Vervoer
  • Biochemie en energie

Programma

TijdOnderdeel
09:00 - 09:30 uurRegistratie
09:30 - 10:10 uur- Openingsspeech door loco-burgemeester van Den Haag, Mr. Richard de Mos- Speech van de vertegenwoordiger van de Chinese ambassade in Nederland- Speech van de Nederlandse vertegenwoordiger vice-directeur van Investment Promotion Agency van MOFCOM, Mr. Yong Li
10:10 - 11:00 uurKeynote speeches van Nederlandse en Chinese multinationals
11:00 - 11:30 uurTheepauze
11:30 - 12:20 uurPaneldiscussie. Thema: 'Belt and Road Initiative': kansen voor Chinese en Nederlandse bedrijven
12:20 - 12:30 uurSigning ceremony (tbc)
12:30 - 14:00 uurNetwerklunch
14:00 - 16:00 uurParallelle workshops en matchmaking1) Intelligente productiesystemen2) Life Sciences3) Smart City4) Vervoer5) Bio-chemie en energie
16:00 - 17:00 uurRondleiding door het Louwman Museum

Aanmelden en kosten

Deelname is gratis. Meld u aan via de website Externe linkvan het Forum. U kunt zich aanmelden voor de hele dag, of alleen voor het ochtendprogramma.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:asiadesk@thehague.comExterne link

Organisatie

Het Forum is een gezamenlijk initiatief van de Gemeente Den Haag, Chinese Investment of Promotion Agency of the Ministry of Commerce of PR (CIPA), Association of Chinese Investment Enterprises in the Netherlands (ACIEN) en The Hague Business Agency (THBA). Het wordt mede georganiseerd door China Investment Promotion Agency (CIIPAG), Confederation of Netherlands Industry and Employers (VNO-NCW), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), Innovation Quarters en Rotterdam Partners. Het Forum wordt gesteund door de Chinese ambassade in Nederland.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Louwman Museum
Leidsestraatweg 57
2594 BB Den Haag

Datum

Vr 29 mrt 2019 9:00 uur

Kosten

  • Deelname is gratis