Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf

Eerst kreeg de reiswereld ermee te maken. Toen de financiële wereld. En ook de industrie heeft er nu volop mee te maken. We zitten midden in de grootste verandering sinds de industriële revolutie: digitalisering. Je kunt er niet langer omheen. Tegelijk brengt digitalisering ook heel veel kansen om succesvoller met je business te zijn. Is jouw bedrijf eigenlijk wel klaar voor deze enorme verandering? Of kan je nog wel wat inzicht, ervaringen van collega-ondernemers en tips gebruiken? De KVK wil Nederlandse industriële bedrijven helpen met deze digitale revolutie. Daarom organiseert KVK samen met de Metaalunie op woensdagavond 3 juli de baanbrekende gratis workshop ‘Digitaal Ondernemen’ in Rotterdam. Alle ondernemers zijn van harte welkom!

Wat kan digitalisering betekenen voor jouw bedrijf?

  • hogere omzet en meer productiviteit door efficiëntere processen
  • nieuwe klanten en klantbehoud door in te spelen aan de sterk veranderende klantbehoeftes
  • slimme producten en diensten die ervoor zorgen dat je niet onder de voet wordt gelopen door concurrenten
  • een beter bedrijfsimago: je gaat mee met de tijd en werkt groen

Leer van experts en ondernemers

Maar liefst 8 succesvolle collega ondernemers en deskundigen staan deze avond holografisch op het podium en delen hun digitale kennis en ervaringen. Hoe zijn ze succesvoller geworden door digitalisering en wat hebben ze geleerd? Dus: als jij zeker wilt weten dat jouw bedrijf ook in de toekomst relevant blijft, mag je deze workshop absoluut niet missen. Meld je daarom nu aan voor deze workshop en zorg dat jouw bedrijf wél klaar is voor deze verandering. Samen maken we ook de praktische vertaalslag van deze inzichten voor jouw onderneming. We gaan het onder andere hebben over cruciale technologieën zoals:

  • procesautomatisering
  • robotisering
  • ERP-software
  • Internet of Things
  • Internet marketing

Direct toepasbare inzichten

Deze workshop is opgedeeld in 2 blokken van 1,5 uur. Het is onze missie om jouw bedrijf op de onvermijdelijke toekomst voor te bereiden, dus we doen niet aan commerciële verkooppraatjes of vage voorspellingen. We gaan ter plekke sparren met collega-ondernemers om digitale toepassingen voor jouw bedrijf verder uit te werken.

Unieke kans

Ben je een ondernemer in de industrie? Grijp dan nu je kans om te zorgen dat jouw bedrijf vooruitkomt met de digitale toekomst. Eerdere edities die we organiseerden, waardeerden ondernemers met een ruime 8,5! Wees er op tijd bij, want het is de eerste en enige workshop over dit thema in de regio Rotterdam. Mis het niet en schrijf je direct in. Hieronder lees je meer informatie over het programma en de sprekers. We hopen je op woensdag 3 juli a.s. in het KVK-kantoor Rotterdam te mogen verwelkomen!

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

KVK kantoor Rotterdam
Blaak 40
3011 TA Rotterdam

Datum

Wo 3 jul 2019

Tijd

18:00 - 21:30 uur

Kosten

Gratis