Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Smart Industry Jaarevent

Smart Industry helpt en stimuleert ondernemers aan de hand van 8 belangrijke industrietransformaties om slimme ideeën om te zetten tot producten. Ook benieuwd naar de Smart Industry toepassingen en hoe deze in te zetten zijn binnen uw bedrijf? Kom dan naar het Smart Industry Jaarevent.

Tijdens het interactieve plenaire deel gaan interessante key-note sprekers in op de vraag wat Smart Industry concreet betekent voor de maakindustrie. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is aanwezig om ondernemers te adviseren hoe zij met inzet van het financieel instrumentarium van RVO.nl invulling kunnen geven aan Smart Industry-ontwikkelingen. Raadpleeg bijvoorbeeld de Wegwijzer Smart IndustryExterne link.

U krijgt tools aangereikt om zelf aan de slag te gaan en u kunt deelnemen aan verdiepingssessies met showcases uit het bedrijfsleven. Uiteraard is er gelegenheid om te netwerken tijdens de pauze en afsluitende borrel.

Meer weten?

Stuur voor meer informatie een e-mail naar jaarevent@smartindustry.nlExterne link. Of lees meer op de evenementpaginaExterne link van smartindustry.nl.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Theater Gooiland
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

Datum

Ma 18 mrt 2019 13:00 uur

Kosten

Deelname is gratis