Solar Solutions International 2021

Bezoek op 28, 29 en 30 september Solar Solutions International in de EXPO Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Dit is het grootste commerciële zonne-energie-evenement in de Benelux.

Laat u informeren over de nieuwste technieken en producten op solar gebied. Zo volgt u de ontwikkelingen in de zonne-energiesector op de voet.Alle toonaangevende leveranciers van solarproducten zijn aanwezig op dit evenement.

Ontdek de laatste solartrends

Ontdek de laatste trends op de beursvloer met alle toonaangevende aanbieders. U ziet daar alle typen zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, montagesystemen en gerelateerde producten. Denk bijvoorbeeld aan monitoring van ev-oplaadpunten en smart home automation.

Verder praten EPC’ers en projectontwikkelaars praten u bij over zonneprojecten, of het nu gaat om een kleinschalig of grootschalig project. Dit is interessant voor iedereen die dakruimte heeft of grond bezit.

Netwerk met alle vakgenoten uit uw sector en schuif aan bij meer dan 100 seminars. Met dit programma bent u op de hoogte van al het actuele nieuws en de laatste ontwikkelingen in zonne-energie.

RVO informeert u over subsidies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze SDE+-subsidies? Kom dan naar de RVO-stand.

Programma

Wilt u meer weten over het deze bijeenkomst? Bekijk de uitgebreide informatie over de exposanten en het programma op de website van Solar Solutions.

Meld u aan

Meld u aan via het registratieformulier.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

EXPO Haarlemmermeer
Stelling 1,
2141 SB Vijfhuizen

Datum

Di 28 sep 2021 - 30 sep 2021

Tijd

9:00 uur

€ 75
Direct aanmelden