Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Sunday 2019

Op woensdag 13 november bent u weer van harte welkom op het jaarlijkse zonne-energiecongres Sunday. Sunday is het grootste zonne-energiecongres van Nederland, waar de hele sector bijeenkomt. Het motto van het evenement is: onderzoek ontmoet praktijk.

Waarom naar Sunday?

  1. Leg waardevolle contacten: Sunday biedt u dé kans om te netwerken met meer dan 200 decision makers uit de bouw-, installatie- en zonne-energiesector.
  2. Topsprekers uit de zonne-energiesector nemen u mee in de nieuwste ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van zonne-energie.
  3. Dynamische matchmaking: tijdens Sunday doet u minimaal 3 waardevolle nieuwe contacten op om zaken mee te doen.
  4. In de kennisarena biedt Sunday u een interessant inzicht in de laatste innovaties.

Doe mee met de kennisarena

Sunday heeft als belangrijkste doelstelling om nieuwe innovaties en praktische toepassingen met elkaar te verbinden. Daarom zijn we bij de vorige editie van de Sunday begonnen met een kennisarena. In de kennisarena kunt u uw meest recente ‘tastbare’ innovatie laten zien aan stakeholders in en buiten de zonne-energiesector.

U kunt meedoen aan de kennisarena als uw innovatie een tastbaar product is. Ook moet het product innovatief zijn en mag het nog niet, of pas recent, commercieel beschikbaar zijn. De kennisarena vindt plaats tijdens het hele Sunday-congres. Dit betekent dat bezoekers de hele dag kennis kunnen nemen van uw innovatie.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de kennisarena? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar info@sola-bs.nlExterne link met in het onderwerpveld 'kennisarena'.

Datum en locatie

Sunday vindt plaats op 13 november in het Spant in Bussum van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Programma en aanmelden

Via de website van Sunday kunt u zich aanmeldenExterne link en het programmaExterne link bekijken.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Spant
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum

Datum

Wo 13 nov 2019

Tijd

9:00 - 16:30 uur

Kosten

De deelnamekosten zijn € 135.