Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Talkshow Beyond Borders

Hoe inspirerend zijn vrouwen die met succes zakendoen in het buitenland? Dat maakt u mee tijdens de online talkshow 'Beyond Borders'.

RVO organiseert deze interactieve talkshow in samenwerking met de netwerkplatforms het Venture Café Rotterdam, The Next Women en Cambridge Innovation Center (CIC). De talkshow vindt plaats tijdens het innovatieve Upstream Festival.

Inspiratie en ambitie

Tafelgasten in de talkshow zijn vrouwelijke ondernemers die bij hun internationale activiteiten ondersteuning hebben gekregen van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met hun ervaringsverhalen zijn deze vrouwen een inspiratiebron voor andere ondernemers met internationale ambities. Kijk wat u herkent en wat u verrast in de aanpak van:

  • Meiny Prins - Priva
  • Jalila Essaïd - Inspidere
  • dr. Melanie Riebach - Radically Open Security
  • Sabine Walbeehm - Baktec BV.

Moderator van de talkshow is Rixt Herklots, directeur van The Next Women. 'Sidekick' is Tjerk Opmeer, directeur Internationale Programma's bij RVO.

Deelname en kosten

Meld u snel aan voor online deelname aan de talkshow via de website van het Upstream FestivalExterne link. Deelnemen is gratis. Aanmelden kan tot 24 september, 17:00 uur.

Meer weten?

Lees meer op de webpagina Ondernemende vrouwenExterne link en op de site van het Upstream FestivalExterne link. Het Upstream Festival wordt gehouden van 21 tot en met 25 september. Het is een netwerkevenement voor 'change makers' waaraan u gratis kunt deelnemen.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 24 sep 2020 18:00 uur

Kosten

  • Aanmelden uiterlijk op 24 september
  • Deelname aan de talkshow is gratis
  • Voertaal is Engels