Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Uitgesteld - Duitslanddag met Kansenseminars cybersecurity en duurzame mobiliteit

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen de komende tijd te annuleren of uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

De Duitslanddag is uitgesteld tot nader order. De nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Wilt u nieuwe kansen ontdekken op de Duitse markt? Kom naar de Duitslanddag op 25 maart. Mis de seminars van RVO niet, over kansen in cybersecurity en duurzame mobiliteit. Op de Duitslanddag vertellen meer dan 80 experts waar de kansen liggen voor verschillende sectoren én hoe u die kansen kunt benutten. Daarnaast kunt u deelnemen aan workshops over onder andere marktentree, juridische en fiscale vraagstukken en online verkoop in Duitsland. Op de beursvloer – met zo'n 45 stands – kunt u volop netwerken.

De organisatie van de Duitslanddag is in handen van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK).

Nederlands-Duits handelsrecord

De Nederlands-Duitse handel groeit van record naar record en is in 2019 voor het eerst voorbij de € 190 miljard gestegen. Duitsland biedt aantrekkelijke kansen voor Nederlandse bedrijven. Ontdek de Duitse markt of onderzoek hoe u nog méér uit de Duitse markt kunt halen met uw bedrijf.

Seminars van RVO: cybersecurity en duurzame mobiliteit

Het programma van deze 4e editie van de Duitslanddag staat in het teken van digitalisering en duurzaamheid. Wij organiseren 's middags 2 seminars, in samenwerking met Trade and Innovate NL, consulaat-generaal in München en FME:

Bekijk het volledige programma van de DuitslanddagExterne link.

Kosten

Deelname is gratis voor bedrijven die willen starten of hun activiteiten willen uitbreiden op de Duitse markt. Dit geldt voor maximaal 4 personen per bedrijf. Deelname is ook gratis voor leden van de DNHK. Dit geldt voor maximaal 2 personen per bedrijf.Adviseurs die bedrijven begeleiden bij hun activiteiten in Duitsland ontvangen na aanmelding een factuur van € 75 exclusief btw.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden. De Duitslanddag is uitgesteld tot nader order.Met uw e-ticket voor de Duitslanddag kunt u onder meer deelnemen aan de kansenseminars van RVO over cybersecurity en duurzame mobiliteit.

Deelname aan de Duitslanddag geschiedt op basis van aanmelding vooraf. Vol = vol.

Meer weten?

Lees meer over de Duitslanddag op de website van de DNHKExterne link.Vragen over de inhoud van de RVO-seminars kunt u stellen aan:Philippe Evers, Business Development Coach bij RVOE: philippe.evers@rvo.nlExterne linkVragen over de organisatie van de RVO-seminars kunt u stellen aan:Ryan Haripersad, Project Evenementenmedewerker bij RVOE: ryan.haripersad@rvo.nlExterne link

Organisatie

De Duitslanddag wordt georganiseerd door de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK).De Kansenseminars cybersecurity en duurzame mobiliteit worden georganiseerd door RVO, Trade & Innovate NL, het Nederlands consulaat-generaal in München in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de DNHK.

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.Logo Trade and Innovate

Lees meer op de website van Trade & Innovate NLExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • De Duitslanddag is geannuleerd
  • U kunt zich niet meer aanmelden
  • Deelname is gratis voor starters (4 personen per bedrijf)
  • Deelname is gratis voor DNHK-leden (2 personen per bedrijf)
  • Begeleidende adviseurs betalen € 75 excl. btw