UITGESTELD - Handelsmissie Plant-Based Protein in Toronto

Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Deze Summit en handelsmissie zijn uitgesteld tot nader order. Nieuwe data worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Bent u als ondernemer of onderzoeker actief in innovaties op het gebied van plantaardige voeding en eiwitten? Ontdek nieuwe markten tijdens de handelsmissie naar Canada van 10 tot en met 15 mei 2020.

U bezoekt bedrijven, legt contacten in de proteïnesector in Canada en neemt deel aan de wereldwijd toonaangevende Plant-Based Foods & Protein Ingredients Summit in Toronto.

Groeimarkt

De consumentenmarkt voor plantaardige voeding en eiwitten groeit snel. Door deze trend in gezonder en bewuster eten ontstaan nieuwe markten. Dit levert kansen op voor ondernemers en wetenschappers die werken aan innovaties in de voedingsmiddelentechnologie, productie, retail, maaltijdservices en merken.

Plant-Based Foods & Protein Ingredients Summit

Gaat u mee op missie, dan bent u 2 dagen op de Bridge2Food 15th Plant-Based Foods & Protein Ingredients Summit North America. Dit is een uitstekend platform om uw merk of nieuwe producten te presenteren en nieuwe stappen te zetten in uw zakelijke strategie. U kunt er contacten leggen met Canadese voedselproducenten, telers, kwekers, investeerders, onderzoekers en overheden.

Nederlands-Canadese samenwerking

Deze missie is een vervolg op eerdere succesvolle initiatieven. Canada wil wereldspeler worden op de markt voor plantaardige eiwitten. Na de oprichting van het Protein Industries Canada 'supercluster' in 2018, kwamen veel Nederlandse bedrijven in 2019 naar de Protein Summits.

Op initiatief van de Nederlandse overheid zijn op hoog niveau afspraken gemaakt over Nederlands-Canadese samenwerking. Betrokken partijen zijn onder meer het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Wageningen University & Research, testinstituut NIZO en netwerk Bridge2Food.

Voorlopig programma

DatumOnderdeel
Zondag 10 meiVlucht Amsterdam - Toronto
 • Welkomstdiner Nederlandse delegatie
 • Informele meet & greet
Maandag 11 meiInnovatietour Toronto-regio, Plant-based foods & protein ingredients ecosystem
Dinsdag 12 mei
 • Nederlands-Canadese Protein meeting, met presentaties, introducties en een-op-eengesprekken
 • Welkomstreceptie Bridge2Food
Woensdag 13 mei
 • Gezamenlijk: Plant-Based Foods & Protein Ingredients Summit
 • Track I - Plant-based foods industry
 • Track II - Plant protein category innovations
 • Track III - Pulse value chain opportunities
 • Summit dinner
Donderdag 14 mei
 • Track I - Plant-based foods industry
 • Track II - Plant protein category innovations
 • Track III - Pulse value chain opportunities
 • Gezamenlijk: Plant-Based Foods & Protein Ingredients Summit
 • Evenement 'Meet the Dutch' samen met het Nederlandse consulaat-generaal in Toronto en Vancouver
Vrijdag 15 mei
 • Gelegenheid voor vervolgafspraken
 • Afscheidsdiner
Vlucht Toronto - Amsterdam

Aanmelden voor handelsmissie

Aanmelden voor de missie is nu niet mogelijk. De handelsmissie is uitgesteld tot nader order.Deelnemen aan deze handelsmissie is gratis. Aanmelden is verplicht.Niet inbegrepen zijn de kosten van reis, verblijf en toegang tot de Plant-Based Foods & Protein Ingredients Summit.

Aanmelden voor de Protein Summit

Aanmelden voor de Protein Summit is nu niet mogelijk. De handelsmissie is uitgesteld tot nader order.Een toegangskaart kost C$ 1.595. U kunt korting krijgen als start-up of mkb-ondernemer en als vroege aanmelder (early bird). Lees over mogelijke korting op de site van de Summit en de site van Go4Export/Oost NL.

Organisatie

Oost NL, de trekker van Go4Export, organiseert deze handelsmissie samen met Trade & Innovate NL Network, de Canadese ambassade in Nederland, de Nederlandse ambassade in Washington en de Nederlandse consulaten-generaal in Toronto en Vancouver, netwerk Bridge2Food, wereldwijd platform The Protein Cluster en het Nederlandse cluster Foodvalley.

Meer informatie

Heeft u vragen over de handelsmissie? Neem contact op met:

Belqis Askaryar, projectmanager Trade Development, Oost NL.E: belqis.askaryar@oostnl.nlM: 06 1497 9534

of Menno Schrok, Business Development Coach, RVO.E: menno.schrok@rvo.nlT: 088 042 11 49

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1