Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Uitgesteld - Informatiebijeenkomst NL Mission Zero Paviljoen op EVS33

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen de komende tijd te annuleren of uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Bent u actief op het gebied van zero emissie vervoer en benieuwd hoe u in de VS kansen kunt verzilveren? U bent van harte welkom op de informatiebijeenkomst NL Mission Zero Paviljoen op EVS33 in Portland. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 23 maart van 10.00 tot 12.00 uur met lunch bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijnstraat 8 in Den Haag.

Electric Vehicle Symposium & Exhibition

EVS is het grootste symposium met vakbeurs ter wereld op het gebied van elektrisch vervoer. Tijdens de 33e editie in Portland worden meer dan 400 exposanten en 8.000 bezoekers verwacht. EVS is inmiddels uitgegroeid tot hét ontmoetingsevenement voor de EV-industrie. Producenten, gebruikers en beslissers laten zich informeren over en inspireren door de nieuwste trends, ontwikkelingen en toepassingen. Dit biedt volop kansen.

NL Mission Zero Paviljoen

De ministeries van Infrastructuur en Waterstaat en Buitenlandse Zaken, de gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, het Formule E-Team en RVO organiseren samen op EVS33 het NL Mission Zero Paviljoen. Verschillende wethouders zijn aanwezig en spreken op het paviljoen tijdens EVS33. Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en overheden presenteren er zich internationaal op het gebied van zero emissie mobiliteit en specifiek elektrische mobiliteit. Het paviljoen biedt ruimte voor bijvoorbeeld pitches en netwerkactiviteiten.

Netwerken en kansen verzilveren in de Verenigde Staten

Deelname aan EVS33 biedt u de gelegenheid om contact te leggen met beleidsmakers en potentiële zakelijke partners. Wanneer u deelneemt is het NL Mission Zero Paviljoen uw thuisbasis op EVS33. Tijdens de vakbeursdagen organiseert het Consulaat-Generaal in San Francisco inhoudelijke (netwerk)events, workshops en side-visits.

Programma

  • De bijeenkomst begint om 10:00 uur
  • We starten met een toelichting op EVS33
  • Er is een Q&A met de organisatie en ervaringsdeskundige
  • Aansluitend is er een lunch
  • Einde 12:00 uur

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Rijnstraat 8
2515 Den Haag

Datum

Ma 23 mrt 2020

Tijd

10:00 - 12:00 uur

Kosten

Gratis