Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Uitgesteld - Innovatiemissie Automotive Michigan juni 2020

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen de komende tijd te annuleren of uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Bent u actief op het gebied van Automotive en heeft u interesse om met ons de kansen en ontwikkelingen rondom nieuwe innovaties in de Amerikaanse autoindustrie te verkennen? Noteer de innovatiemissie Automotive alvast in uw agenda!

In juni organiseren wij een innovatiemissie naar de Amerikaanse staat Michigan, rondom de North American International Auto Show (NAIAS). Dit is de grootste autobeurs van de VS. Het doel van deze missie is op zoek te gaan naar potentiële samenwerkingskansen met R&D spelers uit de Amerikaanse auto-industrie. Daarmee geven we verdere invulling aan het Memorandum of Understanding (MoUExterne link) tussen Nederland en Michigan. Tijdens de missie is er aandacht voor onderwerpen als smart mobility (connected & automated driving), green mobility (elektrische voertuigen) en nieuwe materiaal- en productietechnologieën.

De mondiale automotive-industrie zit in een grote overgangsfase, door elektrificatie, automatisering en nieuwe mobiliteitoplossingen. In Michigan bevindt zich het grootste automotivecluster van de VS. Bijna de hele top 100 van traditionele en nieuwe automotivebedrijven hebben hier een vestiging. Rond de University of Michigan (Ann Arbor) komen veel innovaties en spin-off bedrijven tot stand.

Programma

We organiseren een programma met bijeenkomsten en netwerkactiviteiten op de NAIAS, aangevuld met bedrijfsbezoeken in de regio. De voorbereidingen voor de innovatiemissie zijn in volle gang. Bij de invulling van het programma is er ruimte voor maatwerk op basis van uw specifieke behoeftes.De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) werkt hiervoor nauw samen met RAI Automotive Industry NL, regiopartners als Brainport Eindhoven, het Nederlands Consulaat in Chicago en het innovatienetwerk in de VS.

Bekijk het conceptprogrammaExterne link.

Parallel aan deze innovatiemissie organiseert de RAI Automotive Industry NL een Nederland Holland High Tech Paviljoen op de NAIAS expo. Lees meer over het Holland High Tech PaviljoenExterne link.

Kosten

Deelname aan de innovatiemissie kost € 250 per persoon. Deelname is inclusief:

  • collectief programma
  • vervoer van en naar programmaonderdelen
  • lunch en diners indien vermeld in het programma

Deelname is exclusief:

  • reis- en verblijfkosten (hotels en intercontinentale vluchten)
  • alle individuele kosten.

Aanmelden

Heeft u interesse in deelname aan onze innovatiemissie? Of interesse om deel te nemen aan het Holland High Tech paviljoen? Aanmelden kan via het online aanmeldformulierExterne link.

Vragen?

Neem dan contact op met:

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Detroit

Datum

Zo 7 jun 2020 - 13 jun 2020

Kosten

Deelnamekosten zijn € 250