Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Uitgesteld - Innovatiemissie Waterstof Zuid-Korea

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen te annuleren of uit te stellen, ook die met minder dan 100 bezoekers. Het gaat in ieder geval om evenementen tot en met 6 april 2020. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid-Korea te verkennen? Ga dan van 17 tot en met 21 maart 2020 mee met de innovatiemissie naar Zuid-Korea.

Zuid-Korea ziet waterstof als één van de energiedragers die fossiele brandstoffen moet gaan vervangen. In de komende jaren wordt veel geïnvesteerd in onderzoek en infrastructuur:

  • 310 H2-tankstations in 2022;
  • 1GW aan fuel cells voor de gebouwde omgeving in 2022;
  • 120.000 vrachtwagens; en
  • 40.000 bussen in 2040.

Korea is op zoek naar oplossingen en kennis voor onder andere productie, opslag, overslag en veiligheid. In december 2019 maakt de Koreaanse overheid 3 waterstof pilot-steden bekend.

Voor wie?

De missie is vooral geschikt voor R&D-managers, CTO's, CEO's en business development managers van geïnteresseerde bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de waterstofketen, van de productieketen (productie, transport en opslag) tot gebruik (energiesector, mobiliteit en gebouwde omgeving). De missie is ook interessant voor u als u de Zuid-Koreaanse markt wilt verkennen, of innovatiesamenwerking zoekt met Zuid-Koreaanse partijen.

Het naleven van de OESO-richtlijnen voor Multinationale OndernemingenExterne link is een van de voorwaarden om deel te kunnen nemen aan deze missie. Om te kunnen beoordelen of uw bedrijf of organisatie voldoet aan deze voorwaarden vragen wij u om een MVO-zelfscan in te vullen. Deze ontvangt u na aanmelding voor de missie.

Programma

We stellen een 4-daags programma samen met netwerkactiviteiten, bedrijfsbezoeken, seminars/workshops en ruimte voor maatwerk op basis van uw specifieke behoeftes. Daarnaast zijn we aanwezig op de 'H2 Mobility+Energy ShowExterne link' (waterstof EXPO) in Seoul.Bekijk alvast het conceptprogrammaExterne link van de missie.

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen € 250 (excl. btw) per persoon. Deelname is inclusief collectief programma, transfers van en naar programmaonderdelen en lunch en diners als vermeld in het programma.Deelname is exclusief reis- en verblijfkosten (hotels, continentale en intercontinentale vluchten) en alle individuele kosten.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze missie.

Let op: Er is plek voor maximaal 10 organisaties om deel te nemen aan deze missie. De missie is bedoeld voor 1 persoon per organisatie. Mocht u om een goede reden een eventuele 2e persoon mee willen nemen, dan kunt u dit bespreken met het innovatiemissieteam.

Wij vinden het belangrijk dat de organisaties die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van de missie passen. Daarnaast streven we naar een diverse groep deelnemers. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Wij bevestigen deelname aan de missie in de week van 3 februari 2020.

Vragen?

Heeft u vragen over de innovatiemissie? Neem dan contact op met:

Of stuur een e-mail naar Joo-won Lee (Joo-won.Lee@minbuza.nlExterne link) of Peter Wijlhuizen (pw@nost-korea.comExterne link) van de Nederlandse ambassade in Zuid-Korea.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Seoul

Datum

Di 17 mrt 2020 - 21 mrt 2020

Kosten

Deelname kost € 250 per persoon, ex btw. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.