Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Uitgesteld - Nederlands Paviljoen en matchmaking tijdens Nordic Elektrisch Vervoer Summit in Oslo

Dit evenement is uitgesteld vanwege het coronavirus. Nieuwe data zijn nog niet bekend.

Wilt u uw internationale netwerk in elektrisch vervoer (EV) uitbreiden? Of zoekt u zakelijke contacten in het buitenland? Kom dan naar de Nordic EV Summit op 23 en 24 april in Oslo.

Op dit congres komen niet alleen internationale, nationale en lokale beleidsmakers bijeen, maar ook vertegenwoordigers van de EV-industrie, relevante wetenschappelijke instituten en gebruikersgroepen. Het programma biedt, naast presentaties over de laatste ontwikkelingen op EV-gebied, ook de gelegenheid om contacten te leggen met beleidsmakers en potentiële zakelijke partners.

Leer meer over de laatste trends en innovatieve oplossingen in Elektrisch Vervoer.

Vier centrale thema's

'Entering the electric era' is het hoofdonderwerp van deze congres. Dit onderwerp komt aan bod via de volgende thema's:

 • EV-beleid wereldwijd: wat zijn de verschillende nationale en regionale EV-beleidsmaatregelen en hoe werken ze?
 • Energie van morgen: is elektrificatie van de transportsector een probleem of een kans om de transitie naar gebruik van duurzame energie te versnellen?
 • Batterij, technologie en volume: hoe kunnen wij EV-batterijen goedkoper, lichter, effectiever en milieuvriendelijk maken?
 • Massa-productie: zijn de internationale autofabrikanten klaar voor de transitie? Of zullen nieuwkomers de elektrische automarkt overnemen?

Activiteiten en thema's worden gesplitst in 3 gebieden:

 1. Land – hoe kunnen auto's, tractoren, vrachtwagens en bussen zero uitstoters worden door batterijen?
 2. Zee – schepen en boten: hoe snel zal zeetransport geëlektrificeerd worden?
 3. Lucht – kleine, elektrische vliegtuigen zijn er al. Wanneer kunnen wij al nationaal of zelfs internationaal elektrisch gaan vliegen?

Nederlands Paviljoen

Nederland is toonaangevend als het gaat om elektrische mobiliteit. In het Nederlandse Paviljoen laten we een dwarsdoorsnede zien van de Nederlandse bedrijvigheid in de sector en de publiek-private samenwerking. Het paviljoen is gedurende het hele congres de thuisbasis voor alle Nederlandse deelnemers. Hier kunnen Nederlandse bedrijven zich presenteren met foldermateriaal.

Matchmaking

Aanmelden is niet meer mogelijk. Het evenement is uitgesteld.Het matchmakingevenement op 23 april wordt georganiseerd door Enterprise Europe Network. Het brengt u in korte tijd op het spoor van nieuwe zakelijke kansen en contacten. Hieronder staat de werkwijze van het matchmakingprogramma:

 • Maak een kort profiel aan van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
 • Zoek naar interessante profielen van deelnemers.
 • Vraag gesprekken aan met en accepteer aanvragen van mededeelnemers die voor u interessant zijn.
 • De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Voertaal is Engels.
 • U ontvangt een persoonlijk vergaderrooster.
 • U kunt dus met meerdere potentiële klanten of partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Zo haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Kosten

Deelname aan het paviljoen kost € 1.250 excl. btw. Hiervoor ontvangt u:
 • participatie in het paviljoen;
 • vermelding van uw logo in het paviljoen;
 • vermelding van uw logo op de congres-website;
 • toegangskaart voor het congres Nordic EV Summit;
 • korting voor een 2e toegangskaart voor het congres;
 • deelname aan matchmaking en aansluitende netwerkborrel;
 • eventuele verdere ondersteuning bij het maken van afspraken met zakelijke contacten.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. Dit evenement is uitgesteld vanwege het coronavirus.Meer informatie over de matchmaking vindt u op de website van Nordic EV Summit 2020Externe link. Hier vindt u ook het programma.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over de matchmaking? Neemt dan contact op met:Rebecca van Leeuwen, adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: rebecca.vanleeuwen@rvo.nlExterne linkM: + 31 6 5074 8087

Heeft u vragen over deelname aan het congres en het Nederlandse Paviljoen? Neem dan contact op met:Sonja van Wolfswinkel, adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: sonja.vanwolfswinkel@rvo.nlExterne linkM: +31 6 4643 3542

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Clarion Hotel The Hub
Dronning Eufemias gate 15
0191 Oslo

Datum

Do 23 apr 2020 - 24 apr 2020

Tijd

9:00 uur

Kosten

 • Dit evenement is uitgesteld.
 • Aanmelden is niet meer mogelijk