Uitgesteld - Netherlands Lounge en matchmaking op Vitalis 2020

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen de komende tijd te annuleren of uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Bent u actief in de Life Sciences & Healthsector? En wilt u meer weten over uw mogelijkheden in Scandinavië? Neem dan deel aan de Netherlands Lounge op Vitalis 2020 in Göteborg.

De Scandinavische landen zoeken naar oplossingen die:

  • toegang tot de zorg verbeteren;
  • de wachttijden verminderen;
  • het gezond ouder worden en de zorgkwaliteit verbeteren; maar ook
  • de zorguitgaven in de hand houden.

Gezondheidszorg in de Noordse landen

De gezondheidszorg in Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden staat bekend als een van de beste in de wereld. Net als in Nederland zijn de belangrijkste uitdagingen de vergrijzing, een ongezonde levensstijl en de stijgende kosten. Anders dan in Nederland is de bevolking sterk verspreid. In totaal wonen 27,4 miljoen mensen op een oppervlakte van 3,4 miljoen km2.

Netherlands Lounge tijdens Vitalis

VitalisExterne link is het grootste eHealth evenement van Scandinavië. In de Netherlands Lounge kunt u uw product of oplossing presenteren. U kunt deelnemen aan collectieve bezoeken aan verschillende gezondheidsorganisaties in Göteborg. Er is individuele matchmaking en u kunt pitchen voor lokale stakeholders in de gezondheidszorg.

Voor wie?

Deelname is bedoeld voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de LSH-sector en die samenwerking willen onderzoeken, opzetten of uitbreiden in de Noordse landen. Met name bedrijven uit de subsectoren eHealth & digital health, mobiliteit & vitaliteit, medische hulpmiddelen en apparaten zijn van harte uitgenodigd.

Deelname en kosten

Netherlands Lounge en matchmaking zijn uitgesteld.

Deelname aan de Netherlands Lounge kost € 1.650 excl. btw. TFHC partners betalen € 1.450 excl. btw. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Deelname aan de matchmaking is gratis en toegankelijk voor alle bedrijven en organisaties die Vitalis bezoeken.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de website van Task Force Health CareExterne link.Bekijk welke deelnemers u kunt uitnodigen en ontmoetenExterne link tijdens de matchmaking.

Heeft u vragen over de Netherlands Lounge en het programma op Vitalis? Neem dan contact op met:Léonie Schuurmans, Task Force Health CareE: leonie.schuurmans @tfhc.nlExterne link

Voor vragen over de matchmaking op Vitalis kunt u contact opnemen met:Michelle Lemmers, RVO, Enterprise Europe NetworkE: michelle.lemmers@rvo.nlExterne link

Organisatie

Task Force Health Care (TFHC) organiseert de Netherlands Lounge in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Nederlandse ambassade in Stockholm, Enterprise Europe Network (EEN) en de Regional Business Envoy voor de Noordse en Baltische landen.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

The Swedish Exhibition & Congress Centre, Svenska Mässan
Mässans gata 16
SE-412 94 Göteborg

Datum

Di 5 mei 2020 - 7 mei 2020

Kosten

  • Netherlands Lounge en matchmaking zijn uitgesteld
  • Deelname Netherlands Lounge kost € 1.650 excl. btw
  • TFHC partners betalen € 1.450 excl. btw
  • Matchmaking is gratis
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening
U kunt zich niet meer aanmelden