Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Uitgesteld - Solar Solutions International 2020

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen te annuleren of uit te stellen, ook die met minder dan 100 bezoekers. Het gaat in ieder geval om evenementen tot en met 6 april 2020. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Solar Solutions International in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen op 17, 18 en 19 maart wordt verzet naar 7, 8 en 9 september 2020Externe link. Lees meer op Vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd uitgesteld tot septemberExterne link.

Solar Solutions International is het grootste commerciële zonne-energie-evenement in de Benelux. Laat u informeren over de nieuwste technieken en producten op solar gebied. Zo volgt u de ontwikkelingen in de zonne-energiesector op de voet.Alle toonaangevende leveranciers van solar producten zijn aanwezig op dit evenement.

Ontdek de laatste solartrends

Ontdek de laatste trends op de beursvloer met alle toonaangevende aanbieders. U ziet daar alle typen zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, montagesystemen en gerelateerde producten. Denk bijvoorbeeld aan monitoring van ev-oplaadpunten en smart home automation.

Verder praten EPC’ers en projectontwikkelaars praten u bij over zonneprojecten, of het nu gaat om een kleinschalig of grootschalig project. Dit is interessant voor iedereen die dakruimte heeft of grond bezit.

Netwerk met alle vakgenoten uit uw sector en schuif aan bij meer dan 100 seminars. Met dit programma bent u op de hoogte van al het actuele nieuws en de laatste ontwikkelingen in zonne-energie.

RVO informeert u over subsidies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze SDE+-subsidies? Kom dan naar de RVO-stand met nummer E10.

Programma

Wilt u meer weten over het deze bijeenkomst? Bekijk de uitgebreide informatie over de exposanten en het programma op de website van Solar SolutionsExterne link.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

EXPO Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Datum

Di 17 mrt 2020 - 19 mrt 2020

Tijd

10:00 uur

Kosten

€ 75