Uitgesteld - Virtuele handelsmissie Life Sciences & Health Zuidoost-Azië

Bent u actief op het gebied van Life, Sciences & Health (LSH) en wilt u zakendoen in Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand of Vietnam? Neem dan deel aan deze unieke virtuele handelsmissie. Tussen 3 en 11 december presenteren wij een reeks van online evenementen.

Deze missie is tot nader order uitgesteld.

Deze 5 snelgroeiende economieën van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN) bieden veel kansen, ook in digitale tijden.

Voor wie?

De missie staat uitsluitend open voor bedrijven en kennisinstellingen uit de sector LSH die actief zijn binnen onderstaande domeinen:

 • Digitale zorg en transformaties: data- en IT-gedreven oplossingen die bijdragen aan de toegang tot en kwaliteit van de zorg binnen en buiten zorginstellingen (inclusief ouderenzorg).
 • Innovatieve medische apparaten en hulpmiddelen: geavanceerde medische apparaten en hulpmiddelen voor diagnose, behandeling en revalidatie (inclusief robotica).
 • Eerstelijns gezondheidszorg landelijk gebied: verbeteren van de toegang tot de eerstelijns gezondheidszorg in meer plattelandsgebieden en gemeenschappen. Inclusief de zorginfrastructuur en telemedicine-oplossingen (zorg op afstand).
 • Zorginfrastructuur: producten en diensten met betrekking tot het ontwerp, de bouw, de inrichting, de uitrusting, de exploitatie en het onderhoud van ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen.

Lees meer over de groeimarkten in de ASEAN-regio.

Dutch Connection

Het motto van deze missie is: 'Dutch Connection in Southeast Asia'. Nederland wil haar contacten uitbreiden en samenwerken met deze regio. Ons land onderscheidt zich als partner door:

 • een unieke manier van samenwerken, tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid;
 • vindingrijkheid;
 • de wijze waarop wij kennis delen;
 • een integrale manier van denken in duurzame en innovatieve oplossingen op maat, van hoge kwaliteit en middels co-creatie.

Programma

Online ontmoet u ondernemers uit de ASEAN-regio die, net als u, willen samenwerken op het gebied van Life Sciences & Health. U krijgt de kans om uw kennis te verbreden en nieuwe contacten op te doen.

De missie geeft u een goed beeld van de korte- en middellange-termijnplannen van overheden en andere betrokkenen. Hierbij is er ook aandacht voor de impact van corona. Daarnaast kunt u belangrijke kansen voor uw organisatie verder verkennen.

Tot slot kunt u uw contacten en netwerk uitbreiden en/of verstevigen via:

 • kick-off webinar 'Marktontwikkelingen en zakendoen in de ASEAN-regio';
 • thematische (interactieve) virtuele sessies ter verdieping op specifieke onderwerpen;
 • individuele virtuele matchmaking op maat (een-op-een afspraken per organisatie);
 • matchmaking op eigen initiatief via het online b2match-platform.

Bekijk het voorlopige programma van deze missie.

Kosten en deelname

Deelname kost € 250 per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Elke 3e en volgende deelnemer van dezelfde organisatie betaalt € 125.

Aanmelden

Deze missie is tot nader orde uitgesteld.

Wij vinden het belangrijk dat deelnemende bedrijven binnen de genoemde structuur en thematische focus van het programma vallen. Registratie betekent dus niet automatisch deelname aan deze missie.

Matchmaking op maat

Maximaal 15 bedrijven kunnen gebruikmaken van individuele matchmaking op maat.

Let op: Deelname aan de matchmaking op maat kost € 250 per land extra (bovenop het bedrag voor deelname aan de missie). U krijgt daarvoor maximaal 5 afspraken per land. U kunt voor maximaal 2 landen matchmaking op maat krijgen.

Vrije matchmaking

Als deelnemer aan deze missie kunt u ook zelf afspraken maken voor individuele matchmaking. Dit kan via het online b2match-platform. Deze zogenaamde 'vrije matchmaking' is bij de deelnemersprijs inbegrepen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Nederlandse overheid vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en onderschrijft de OESO-richtlijnen voor Multinationale Ondernemingen. Hierin zijn de MVO-normen voor internationaal actieve ondernemers vastgelegd.

Het naleven van deze OESO-richtlijnen is een van de voorwaarden om te kunnen deelnemen aan deze missie. Om te beoordelen of uw bedrijf of organisatie voldoet aan deze voorwaarden, vragen wij u bij aanmelding om een MVO-zelfscan in te vullen.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze virtuele missie? Neem dan contact op met:

Jos Hermsen, RVOE: jos.hermsen@rvo.nl

of:

Karin Schipper, RVOE: karin.schipper@rvo.nl

Voor inhoudelijke vragen neemt u contact op met:

Esther van den Heuvel, Task Force Health CareE: esther.vandenheuvel@tfhc.nl

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze virtuele missie in nauwe samenwerking met Task Force Health Care en de Nederlandse ambassades, consulaten en NBSO’s in Singapore, Vietnam, Indonesië, Thailand en Maleisië.

Moving forwards together

Deze missie valt onder de vlag van de Nederlandse campagne 'Moving forwards together'. Wij geloven dat door gezamenlijk actie te ondernemen en onze ervaringen te delen, we beter voorbereid en meer verenigd naar buiten zullen komen.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 3 dec 2020 - 11 dec 2020

 • Deelname kost € 250 per organisatie (max. 2 deelnemers)
 • Iedere extra deelnemer betaalt € 125
 • Iedere deelnemer meldt zich apart aan
 • Matchmaking op maat kost € 250 extra per land (max. 2 landen)
Direct aanmelden