Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Uitgesteld - Vlaams-Nederlandse Handelsdag 2020

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen de komende tijd te annuleren of uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Wilt u uw zaken uitbreiden naar België? Zoekt u praktische informatie en zakelijke contacten? Wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn? Kom dan op 19 mei naar de Vlaams-Nederlandse Handelsdag in Turnhout.

Tijdens deze dag leert u hoe u de Vlaamse markt het best benadert, uw kansen op succes verhoogt, en de juiste zakenpartner vindt. De Vlaams-Nederlandse Handelsdag wordt voor de 5e keer op rij georganiseerd.

Matchmaking, workshops en netwerkplein

Enterprise Europe Network verzorgt matchmaking op deze dag. Dit geeft u de mogelijkheid uw bedrijf voor te stellen en aan te geven waarnaar u op zoek bent. Ideaal om een samenwerkingspartner te zoeken of een specialist in een bepaalde materie. Voor matchmaking stelt u vooraf een bedrijfsprofiel op. Hierin geeft u aan met wie u in gesprek wilt gaan en over welk product, dienst of technologie.

U kunt ook meedoen met een workshop. Er zijn workshops over bijvoorbeeld het opzetten van een verkoopkanaal of het onderzoeken van een fusie of overname van een bedrijf in het buurland. Op het netwerkplein legt u contact met diensten- en kennisleveranciers.

Aanmelden en kosten

De Handelsdag is uitgesteld.

Deelname aan deze handelsdag kost € 50 per deelnemer. De matchmaking is gratis.

Meer weten?

Kijk voor het programmaExterne link en meer informatie op de website van de Vlaams-Nederlandse Handelsdag 2020.

Heeft u nog vragen? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met:René de Groot, Kamer van KoophandelE: rene.de.groot@kvk.nlExterne linkM: +31 6 2248 9038

of

Peter Jaspers, Flanders Investment & TradeE: peter.jaspers@fitagency.beExterne linkT: +32 4 7738 0892

Voor organisatorische vragen neemt u contact op met:Dirk Verlee, Flanders Investment & TradeE: dirk.verlee@fitagency.comExterne link

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Datum

Di 19 mei 2020 11:30 uur

Kosten

  • De Handelsdag is uitgesteld
  • Deelname kost € 50
  • Matchmaking is gratis