Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Urban e-Mobility Forum in Gdynia

Bent u actief in e-mobility? En wilt u kennismaken met de economische kansen in die sector in Polen? Neem dan op 14 en 15 november deel aan het Urban e-Mobility Forum in Gdynia in Polen.

Tijdens het Forum komen alle stakeholders op het gebied van e-mobility bijeen om gezamenlijk oplossingen te vinden die de overgang naar elektrisch vervoer versnellen, om zo de steden onderling beter te verbinden. Lokale overheden, bedrijfsleven en Europese experts komen hier bij elkaar.

Voor wie?

Deelname aan het Urban e-Mobility ForumExterne link is interessant voor bedrijven en organisaties die een beeld willen opbouwen van markten die in beweging zijn. U komt in contact met belangrijke spelers en experts op het gebied van e-mobility en u kunt uw innovatieve oplossingen laten zien.

Vergroening Poolse economie

E-mobility is een belangrijk onderwerp in Polen. Er zijn ambitieuze plannen en er wordt inmiddels aanzienlijk geïnvesteerd, vooral op gemeentelijk niveau. De Poolse overheid ziet e-mobility als een belangrijk middel om luchtvervuiling in steden tegen te gaan en de economie te vergroenen.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De sector groeit razendsnel, de elektrische bus verovert op dit moment veel steden als de meest prominente innovatie. Daarnaast is het opzetten en uitbreiden van de laadinfrastructuur een belangrijke uitdaging. Nederland staat in Polen bekend als voorloper op het gebied van e-mobility. De Poolse markt is duidelijk geïnteresseerd in de Nederlandse ervaring, kennis en technologie, die de sector een impuls kan geven. Op die manier kan het Nederlandse bedrijfsleven zich goed positioneren voor de komende jaren.

Introductiebijeenkomst

Bij voldoende belangstelling organiseert de ambassade, in samenwerking met lokale partners (Netherlands Polish Chamber of Commerce, de Stichting ter Bevordering van e-Mobility in Polen en evenementen- en mediabureau Poland Today), een introductiebijeenkomst.

Kansenrapport

Deze conferentie geeft opvolging aan de sectorstudie 'E-mobility in Poland as a business opportunity'. Wilt u dit rapport ontvangen? Stuur dan een mail naar war-ea@minbuza.nlExterne link.

Bekijk het programmaExterne link.

Meer informatie over het Forum vindt u op de website van Nederland wereldwijdExterne link.

Deelname en kosten

Meld u aan via e-mail bij Jolanta KoscikaExterne link of Sanne Kaasjager.Externe link Deelname is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Jolanta Kosicka, handelsadviseur, Nederlandse ambassade in WarschauE: ja.kosicka@minbuza.nlExterne link

of

Sanne Kaasjager, handelsraad, Nederlandse ambassade in WarschauE: sanne.kaasjager@minbuza.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Tweedaags event

Kosten

  • Meld u aan via e-mail
  • Deelname is gratis