Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Uw innovatie, de brug van de toekomst?

Bent u een start-up, aannemer, ingenieur, dienstverlener of een andere duurzame pionier op gebied van circulair bouwen of circulaire infrastructuur? Kom dan naar de ontbijtsessie Innovatiecompetitie Circulaire viaducten & bruggen. En waar kan dat in deze tijd van het jaar beter dan op het strand?

Deze winter zal Rijkswaterstaat de innovatieopdracht ’Circulaire bruggen en viaducten’ uitschrijven, de eerste in een reeks innovatiecompetities. Met de vakantie voor de deur lijkt de winter nog ver weg. Maar niets is minder waar, de tijd gaat hard. Daarom is de zomer hét moment voor u om informatie te krijgen over de innovatiecompetitie SBIRExterne link, ervaringen te delen en in gesprek te gaan over het inrichten van de aanstaande innovatiecompetitie.

Rijkswaterstaat organiseert de ontbijtsessie in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Open Leeromgeving Circulaire Bruggen en ViaductenExterne link.Infographic ontbijtsessie Innovatiecompetitie Circulaire Viaducten & Bruggen

Programma

08:00 – 08:15 uurInloop ontbijtbuffet
08:15 – 09:00 uurOpening en Keynote. Hoe creëer je een duidelijke visie en heldere strategie om impact te maken met jouw innovatie? Dieuwertje Damen van Rainbow Collection deelt haar visie ‘focus is impact’.
09:00 – 10:00 uurGesprekscarrousel. 3 invalshoeken op SBIR:
10:00 – 10:30 uur Ontbijttafels Hoe maken we de Innovatiecompetitie Circulaire bruggen en viaducten tot een succesvolle procedure?
10:30 uurAfsluiting

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier.Externe link Een week voor aanvang ontvangt u een e-mailbevestiging met aanvullende informatie.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Deelname is gratis