Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Vakbeurs Energie, Ecomobiel, Prefab en Industrial Heat&Power

Bent u geïnteresseerd in duurzame energieopwekking en energiebesparing? Bent u betrokken bij duurzame mobiliteit of houdt u zich bezig met vraagstukken rond industriële warmte? Kom dan naar de Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat&Power op 8, 9 en 10 oktober 2019.

De vakbeurs is onmisbaar voor iedereen die serieus met energiebesparing en het opwekken van duurzame energie bezig is. In het rijke aanbod aan workshops, lezingen en exposanten is ook RVO.nl uitgebreid vertegenwoordigd.

Meteen persoonlijk advies?

RVO.nl ondersteunt en adviseert ondernemers bij investeringen in duurzame energie, energiebesparing en andere duurzame maatregelen. Ontmoet ons in de RVO.nl-stand en grijp uw kans om met een van de vele RVO.nl-adviseurs en -experts in gesprek te gaan.

Of u nou vragen heeft over regelingen zoals de EIA en de SDE of over wat er van u wordt gevraagd in relatie tot de EED-auditplicht of de informatieplicht: de RVO.nl-adviseurs beantwoorden graag al uw vragen over subsidies, regelingen en programma’s.

Programma

De vakbeurs biedt u vele uiteenlopende workshops en lezingen. Ook RVO.nl organiseert een aantal van deze lezingen en/of draagt daar inhoudelijk aan bij.

CO2-arm vastgoed

Meer te weten komen over CO2-arm vastgoed? Sluit op dinsdag 8 oktober van 12.45 tot 13.15 uur aan bij de sessie in het Theater Energiebesparing. Hier hoort u alles over het beleid en de wetgeving voor verduurzaming van vastgoed.

Informatieplicht

Heeft u uw energiebesparende maatregelen al gerapporteerd als onderdeel van de informatieplicht? Leer meer over de informatieplicht tijdens de sessie op donderdag 10 oktober van 11.00 tot 12.00 uur in het Energietheater.

Gemeentedag Energietransitie

Op donderdag 10 oktober wordt voor de 2e keer de Gemeentedag Energietransitie georganiseerd. Dit event vindt plaats binnen de Vakbeurs Energie en richt zich specifiek op decentrale overheden. Het programma bestaat uit een prikkelend plenair programma en thematische sessies waarin aansprekende praktijkvoorbeelden van decentrale verduurzaming aan bod komen. RVO.nl is betrokken bij het programma en draagt onder andere bij aan de volgende sessies:

  • Warmtevisie - Hoe lokale kenmerken en partijen als uitganspunt kunnen dienen voor de realisatie van de lokale energietransitie
  • Energiecoach – Hoe de energiecoach kan helpen bij de verduurzaming van huishoudens met een laag inkomen
  • Verduurzamen bedrijventerreinen – Hoe samenwerking tussen gemeente en bedrijfsleven bijdraagt aan de realisatie van duurzame bedrijventerreinen

Aanmelden

Tot en met 7 oktober kunt u zich gratis aanmeldenExterne link voor de vakbeurs.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het volledige programma van de workshops en de Gemeentedag Energietransitie via www.vakbeursenergie.nlExterne link of via de nieuwsbrief van de vakbeursExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Meerdaags event

Kosten

Deelname is gratis.