Verdiepingssessie Zonne-energie en netinpassing - Aan de slag

Vind deze middag in Utrecht samen met collega’s van andere gemeenten oplossingen en manieren van aanpakken voor netinpassing bij projecten met installaties voor zonne-energie. Bijvoorbeeld het vraagstuk in uw gemeente. Deel uw ervaringen, hoor wat anderen tegenkomen en hoe zij dingen aanpakken. We verdiepen ons in een vraagstuk in groepen van maximaal 15 personen.

Deze verdiepingssessie is een vervolg op het webinar op 22 september.

Voor wie is deze verdiepingssessie?

Dit vervolg is alleen bedoeld voor ambtenaren van gemeenten en provincies. Of ambtenaren die vanuit duurzaamheidsdoelen en/of ruimtelijke ordening werken met de stimulering van zonne-energie.

Voor het webinar van 22 september nodigen wij graag iedereen uit die zich verbonden voelt met dit onderwerp.

Meld u nu aan

Meld u aan voor de verdiepingssessie van 26 september over zonne-energie en netinpassing - Aan de slag

Webinar 22 september

Bij projecten voor zonne-energie-installaties gaat het vaak over de netinpassing. Het elektriciteitsnetwerk kan soms, lokaal of regionaal, de veranderende productie en vraag niet aan. De aanvraag en aansluiting op het net gaan dan niet volgens protocol. De reden voor de vertraging is vaak netcongestie, bijvoorbeeld omdat de voorzieningen in een regio beperkt zijn. Lees meer over dit webinar en hoe u zich kunt opgeven.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1