Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

VerzamelaarsJaarbeurs: CITES-regels voor mooie spullen

U bent verzamelaar. Dus u gaat naar de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht. Voor sommige spullen gelden speciale regels: CITES-regels. Daar weten wij alles van. Kom daarom naar onze stand. Dan hoort u of die regels ook voor uw nieuwe aankoop gelden.

Niets fijner dan snuffelen tussen ontelbaar veel voorwerpen. Op zoek naar bijzondere spullen, antiek, vintage of ander moois. Maar daar zitten ook wel eens spullen tussen die onder de CITES-regels vallen. Dat kan een ivoren beeldje zijn, of een tasje van slangenleer. Of een medicijn dat is gemaakt van beschermde planten. Zelfs een oorbel met veren van een beschermde vogel valt onder de CITES-regels. Wilt u zulke spullen kopen, verkopen of vervoeren? Dan gelden daar dus speciale regels voor.

Wij vertellen u alles over CITES

Wat is CITES eigenlijk? Wilt u op de beurs iets kopen of verkopen dat misschien onder de CITES-regels valt? Wat moet u dan doen? Bij ons krijgt u antwoord op al uw vragen hierover. Wij vertellen u alles over het bezit van dit soort spullen. En over de handel erin en de papieren die erbij horen. En natuurlijk hebben we ook voorbeelden. Het is dus zeker de moeite waard om ook bij ons een kijkje te nemen. U vindt ons in hal 7, standnummer 7958/7960.

Te veel spullen om op te noemen

De VerzamelaarsJaarbeurs is een waar paradijs voor verzamelaars. Verdeeld over 5 hallen vindt u honderdduizenden voorwerpen bij meer dan 1.000 stalletjes. Allemaal duidelijk ingedeeld op onderwerp. Speelgoed, glas, boeken, munten, fifties spullen, design, woon– en interieurartikelen. Te veel om op te noemen.

Meer weten?

Kijk op de website van de VerzamelaarsJaarbeurs Externe link voor meer informatie over deze beurs.Voor meer informatie over CITES kunt u terecht op onze webpagina Handel in beschermde planten en dieren Externe link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Tweedaags event

Kosten

Een kaartje kost € 12,50 in de voorverkoop op de website. Aan de kassa betaalt u € 14. Bij de NS kost een dagretour met toegangskaartje € 25.