Vind uw zakenmatch tijdens Floating Offshore Wind Turbines 2021

Bent u actief in de offshore windenergie? En zoekt u internationale samenwerkingspartners? Kom dan van 16 tot en met 18 november naar Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) in St. Malo. FOWT is hét evenement op het gebied van floating offshore windenergie. U kunt zowel fysiek als digitaal meedoen.

Ontwikkelingen in de Franse markt bieden kansen voor de Nederlandse offshorewindsector en voor samenwerking met Franse offshorewindbedrijven. Het FOWT-evenement en de matchmaking die we daar organiseren is hier een goede springplank voor.

Frankrijk heeft met ruim 3.500 km kustlijn het op één na grootste potentieel voor offshore wind in Europa. Een interessante ontwikkeling is het plan van het land om de 'floating wind'-capaciteit te vergroten en hierin marktleider te worden.

Zo ontwikkelt de Franse overheid plannen voor floating offshore windparken in het kader van het meerjarige energieplan (PPE). Het gaat om één project voor de kust van Zuid-Bretagne (250 megawatt in 2021) en 2 projecten in de Middellandse Zee (elk 250 megawatt in 2022). Vanaf 2024 wil Frankrijk jaarlijks 1 gigawatt aan offshorewindprojecten ontwikkelen, met zowel 'bottom-fixed' als floating wind technologie.

Presenteer uw bedrijf via de Nederlandse stand

Het FOWT-evenement wil de vooruitgang en ontwikkeling van floating wind bevorderen en de toepassing ervan versnellen. Als u deelneemt, kunt u uw bedrijf promoten, netwerken en matchmaken met belangrijke spelers uit de sector.

Op de beurs is Nederland aanwezig met een pop-upstand. Hier kunt u uw bedrijf presenteren met uw bedrijfslogo, -presentatie en -film. De stand gaat door als er minimaal 10 fysiek aanwezige deelnemers meedoen.

Op dit moment is het evenement zowel fysiek als virtueel gepland. Hierdoor zijn het congresprogramma, de plenaire sessies en de B2B-matchmaking ook online toegankelijk. Het beursgedeelte vindt alleen fysiek plaats.

Voor wie

Het evenement Floating Offshore Wind Turbines is interessant voor innovatieve mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van floating offshore windenergie.

Waarom meedoen?

Als u meedoet breid u uw kennis en internationale netwerk uit en ontmoet u mogelijke zakenpartners. Profiteer van de volgende voordelen:
 • promoot uw bedrijf in de Nederlandse pop-upstand met uw bedrijfslogo, -brochures, -presentatie en -film;
 • neem deel aan het NL – FR side event (onderwerp, datum en tijd nader te bepalen samen met de deelnemers);
 • krijg met korting toegang tot het volledige FOWT-programma:
 • bezoek conferenties en leg technische bezoeken af;
 • neem deel aan de B2B-matchmaking die we samen met het Europe Enterprise Network (EEN) organiseren;
 • neem deel aan de welkomstbijeenkomst op de vooravond van FOWT op 15 november;
 • breid uw netwerk uit op de borrel, netwerklunches en het galadiner;
 • krijg ondersteuning ter plaatse van de organisatoren van de Nederlandse deelname.

Deelname en kosten

Schrijf u uiterlijk 18 oktober in via onderstaande link. De voertaal is Engels.

Inschrijving

Schrijf elke deelnemer apart in. Kies op het formulier of u fysiek of online deelneemt. Schrijf u in via de website van Holland Home of Wind Energy.

Fysieke deelname

Fysieke deelname kost € 340 exclusief btw per persoon bij deelname via de Nederlandse organisatie. Dit is een gereduceerd tarief voor Nederlandse bedrijven. Deze prijs is inclusief alle diensten die hierboven beschreven staan.

Btw, reiskosten en verblijfskosten zijn niet inbegrepen.

Als u een ticket direct via de FOWT-organisatie koopt, kost dit tussen de € 468 en € 504.

Online deelname

Online deelname kost € 144 exclusief btw. Uw bedrijf wordt dan ook opgenomen in de Nederlandse pop-upstand en maakt deel uit van de gezamenlijke promotie.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Eline Timmer, Holland Home of Wind EnergyT: +31 6 5124 9079E: eline@hhwe.eu

Adriana Voerman, Nederlandse ambassade in ParijsT: +33 14 062 33 25E: adriana.voerman@minbuza.nl

Organisatie

De Nederlandse ambassade in Parijs organiseert de stand op het FOWT-evenement samen met het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Nantes, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Holland Home of Wind Energy (HHWE).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

St. Malo en online

Datum

Di 16 nov 2021 - 18 nov 2021

Tijd

8:00 uur

 • Kosten fysieke deelname € 340 exclusief btw
 • Kosten online deelname € 144 exclusief btw
 • Uiterste aanmelddatum is 18 oktober
 • Voertaal is Engels
Direct aanmelden