Virtuele en fysieke innovatiemissie Fotonica Frankrijk

Bent u actief op het gebied van fotonica? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Frankrijk (verder) te verkennen? Dan is dit een niet te missen evenement voor u en wellicht uw collega's.

Tijdens de missie wordt gewerkt aan nieuwe Frans-Nederlandse fotonicaontwikkelingen. Daarnaast kijken we naar mogelijkheden tot samenwerking op Europees niveau (b.v. in Horizon Europe projecten). Uiteraard is de missie ook een ideale gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

We starten met diverse (gratis) virtuele evenementen vanaf september en organiseren zo mogelijk een (betaalde) fysieke missie in november.

Voor wie

Bent u werkzaam bij een fotonicabedrijf, instituut of universiteit? En bent u geïnteresseerd in fotonicaontwikkeling en research, het opbouwen van een duurzame relatie met Franse partners of op zoek naar nieuwe fotonica 'enabled' toepassingen? Dan mag deze missie niet ontbreken in uw agenda.

Waarom Frankrijk

Frankrijk en Nederland behoren op het gebied van fotonica bij de toplanden in Europa. Met deze missie naar de Franse hoofdstad kunt u de samenwerkingskansen voor fotonica verder ontwikkelen of juist in gang zetten.

Online bijeenkomsten, bezoek aan Parijs

Vanaf september tot en met de innovatiemissie in november organiseren we een aantal fotonica-evenementen in samenwerking met onze Innovatie Attachees in Frankrijk, Photonics NL, PhotonDelta, Dutch Optics Centre en Enterprise Europe Network.

Meld u aan voor de webinars via het matchmakingplatform.

In november volgt (indien mogelijk) het fysieke bezoek aan Frankrijk om uw potentiële partners en Franse fotonicacluster verder te verkennen.

Franse clusters die u onder andere kunt verwachten zijn Photonics France, Photonics Bretagne, Pole Optitec, Alpha RLH, Systematic en Minalogic.

Omdat er meerdere webinars over langere tijd plaatsvinden, blijft het matchmakingplatform langere tijd open staan. Op dit platform kunt u bij de marketplace ook uw vraag en aanbod kenbaar maken. Daarnaast maken we de data van de nieuwe webinars hier bekend (bij agenda).

Aanmelden

Heeft u interesse in de virtuele innovatiemissie naar Frankrijk? Meldt u dan aan via het registratieformulier.

De kosten voor deelname aan de fysieke missie in november 2021 zijn € 250. U kunt zich hier later voor aanmelden.

Vragen?

Als u vragen heeft over de innovatiemissie, dan kunt u contact opnemen met:

Eddy Schipper (eddy.schipper@rvo.nl)of Tong Jiang (tong.jiang@rvo.nl)

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

online / Parijs

Datum

Di 14 sep 2021 - 19 nov 2021

De virtuele evenementen zijn gratis.Kosten voor deelname aan de fysieke missie: € 250

Direct aanmelden