Virtuele en fysieke innovatiemissie halfgeleiders Zuid-Korea

Zuid-Korea heeft ’s werelds grootste geheugenproducenten en gaat € 400 miljard investeren in een nieuwe semiconductor cluster. Dat biedt kansen voor Nederlandse halfgeleiderbedrijven. Bent u actief in de halfgeleiderindustrie? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid-Korea (verder) te verkennen? Meld u dan aan voor deze hybride innovatiemissie van 27 t/m 29 oktober 2021.

Via deze missie kunt u de Zuid-Koreaanse markt verkennen en/of innovatiesamenwerking(en) zoeken met Zuid-Koreaanse partijen.

Voor wie

De missie is bij voorkeur geschikt voor de volgende personen binnen bedrijven (ook mkb'ers en start-ups), kennisinstellingen en overheden die actief zijn in de semiconductorindustrie:

 • Research & Development (R&D) managers;
 • Chief Technology Officers (CTO's);
 • Chief Executive Officers (CEO's); en
 • Business Development managers.

Programma

We stellen een programma op rondom het Nederland-Paviljoen op de SEDEX-beurs (Semiconductor Exhibition) van 27 t/m 29 oktober 2021 in Seoul.

Op deze beurs kan de Nederlandse ambassade of een eventuele Koreaanse agent uw bedrijf via bijvoorbeeld posters, brochures, filmpjes, powerpointpresentaties op de beurs promoten.

Daarnaast organiseren we thematisch webinars en er is toegang tot verschillende andere conferenties en forums.

Programmaonderdelen

Het programma bestaat uit:

 • Nederland Paviljoen;
 • verschillende conferenties en forums;
 • Nederland seminconductor webinar;
 • overseas buyer trading meetings; en
 • een banenmarkt om kenniswerkers aan te trekken.

Fysieke deelname

Mochten in oktober de reisbeperkingen (2 weken quarantaine) in Zuid-Korea zijn opgeheven, dan bent u van harte welkom om fysiek bij één van de beurzen of beide beurzen aanwezig te zijn.

Mocht u besluiten om op eigen initiatief naar Zuid-Korea af te reizen, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de geldende inreisverplichtingen. De Nederlandse ambassade kan u daarbij ondersteunen. Als inreizen uiteindelijk niet mogelijk blijkt te zijn, dan is de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) niet verantwoordelijk voor de kosten die u heeft gemaakt.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze hybride innovatiemissie naar Zuid-Korea? Meldt u dan voor 7 oktober 2021 aan via ons registratieformulier. Deelname is gratis.

Let op: er wordt van u als deenemer verwacht dat u een actieve bijdrage levert tijdens de gesprekken en online bijeenkomsten.

Vragen?

Heeft u vragen over deze innovatiemissie? Neem dan contact op met een van de adviseurs:

 • Tong Jiang, adviseur internationale technologie en innovatie samenwerking van RVO:tong.jiang@rvo.nl
 • Peter Wijlhuizen, innovatie attaché bij de Nederlandse Ambassade in Seoul: pw@nost-korea.com

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online / Seoul, Zuid-Korea

Datum

Wo 27 okt 2021 - 29 okt 2021

Deelname is gratis

Direct aanmelden