Virtuele handelsmissie naar techconferentie Collision in Toronto

Bent u actief in de techsector en wilt u digitaal meedoen aan de snelst groeiende techconferentie van Noord-Amerika? Neem dan van 20 tot en met 22 april deel aan de virtuele handelsmissie naar de techconferentie Collision.

Collision vindt dit jaar voor de 7e keer plaats, nu voor de 3e keer in Toronto. Deze techconferentie brengt meer dan 25.000 start-ups, multinationals, investeerders en media uit meer dan 120 landen bij elkaar.

Door de coronabeperkingen vindt Collision ook dit jaar weer online plaats.

Verken de techmarkt van Noord-Amerika

De digitale conferentie Collision biedt u een mooie gelegenheid om de techmarkt in Noord-Amerika – en in het bijzonder in Canada - te verkennen. Ook kunt u bestaande contacten aanhalen en nieuwe contacten leggen.

Voor wie

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de techsector. Er is speciale aandacht voor start-ups en scale-ups.

De missie richt zich vooral op:

 • kunstmatige intelligentie (AI)
 • Internet of Things (IoT)
 • financiële technologie (Fintech)
 • 3D-printing
 • robotisering
 • digitalisering
 • automatisering

Wij moedigen vrouwelijke ondernemers in het bijzonder aan om zich aan te melden.

Kansen voor Nederlandse ondernemers

Toronto en omgeving heeft de grootste techscene van Canada en is 3e op de lijst van heel Noord-Amerika. De regio heeft $ 350 miljoen geïnvesteerd in de ontwikkeling van AI, 5G, zelfrijdende auto's (autonome voertuigen) en andere techsectoren. Ook heeft de regio al een aantal jaren de snelstgroeiende tech(banen)markt van Noord-Amerika.

Met meer dan 18.000 techbedrijven heeft Toronto zich inmiddels stevig op de kaart gezet. Dit heeft ook de interesse gewekt van grote spelers zoals Google en Uber, die hun AI- en R&D-onderzoekslaboratoria daar hebben gevestigd.

Hoofddoelen van deze missie

Deze virtuele missie heeft 3 hoofddoelen:

Verkennen van de Noord-Amerikaanse markt

De missie biedt u de ideale kans om de Noord-Amerikaanse markt online te ontdekken. U spreekt met betrokken partijen over de huidige ontwikkelingen in Noord-Amerika.

Positionering Nederlandse bedrijfsleven

Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen kunnen met deelname aan deze missie hun positie in de techsector verstevigen. Daarbij is speciale aandacht voor innovatieve Nederlandse start-ups en scale-ups binnen de techsector.

Opbouwen van netwerken

Het programma geeft u volop ruimte om een relevant netwerk op te bouwen. Zo kunt u uw innovatieve oplossingen sneller ontwikkelen, de handel bevorderen en mogelijkheden voor R&D-samenwerking onderzoeken.

Programma

Het programma bestaat uit een gratis toegangskaart (zolang de voorraad strekt) voor het online platform van de conferentie.

De kaart geeft toegang tot meer dan 100 uur live uitgezonden content over de laatste trends in relevante sectoren. U kunt ook deelnemen aan netwerkevenementen en masterclasses. U krijgt toegang tot de Collision-app, u kunt speeddates inplannen en de markt verkennen.

Daarnaast is er voor alle Nederlandse deelnemers een officiële online kick-offbijeenkomst op 12 april om 15:00 uur. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Nederlandse consulaat-generaal in Toronto. Ook wordt het digitale platform NLweCANgeopend, waar deelnemers online kunnen netwerken en samenkomen.

Bekijk het voorlopige programma (Engelstalig).

Aanmelden

Meld u aan voor deelname aan deze virtuele handelsmissie. Wees er snel bij, want aanmelding gaat volgens het principe van wie het eerst komt, het eerst maalt. De uiterste inschrijfdatum is 19 april. Mocht u bij de kick-offbijeenkomst aanwezig willen zijn, meld u dan aan vóór 12 april.

Deelname aan dit programma staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de techsector. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Kosten

Deelname aan het algemene programma van Collision, inclusief kick-off en deelname aan het online platform NLweCAN, is gratis.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Alwin QuispelE: alwin.quispel@rvo.nlof:Menno SchrokE: menno.schrok@rvo.nl

Organisatie

Handelsroute organiseert deze handelsmissie in opdracht van en in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Nederlandse consulaat-generaal in Toronto.

Nederland als internationale samenwerkingspartner

Met deze missie nodigen wij onze buitenlandse partners uit tot samenwerking in het zoeken naar oplossingen voor mondiale uitdagingen. Nederland werkt samen bij het behalen van de duurzame ontwikkelingsdoelen en wil een partner zijn in technologische en maatschappelijke oplossingen voor een betere wereld.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 20 apr 2021 - 22 apr 2021

Tijd

17:00 uur

 • Inschrijving voor het aanvullende programma is gesloten
 • Uiterste aanmelddatum algemeen programma: 31 maart
 • Deelname aan algemene programma is gratis
 • Iedere deelnemer meldt zich apart aan
Direct aanmelden