Bent u actief in de techsector en wilt u digitaal meedoen aan de snelst groeiende techconferentie van Noord-Amerika? Neem dan van 20 tot en met 22 april deel aan de virtuele handelsmissie naar de techconferentie Collision.
Collision vindt dit jaar voor de 7e keer plaats, nu voor de 3e keer in Toronto. Deze techconferentie brengt meer dan 25.000 start-ups, multinationals, investeerders en media uit meer dan 120 landen bij elkaar.
Door de coronabeperkingen vindt Collision ook dit jaar weer online plaats.
Verken de techmarkt van Noord-Amerika
De digitale conferentie Collision biedt u een mooie gelegenheid om de techmarkt in Noord-Amerika – en in het bijzonder in Canada - te verkennen. Ook kunt u bestaande contacten aanhalen en nieuwe contacten leggen.
Voor wie
Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de techsector. Er is speciale aandacht voor start-ups en scale-ups.
De missie richt zich vooral op:
- kunstmatige intelligentie (AI)
- Internet of Things (IoT)
- financiële technologie (Fintech)
- 3D-printing
- robotisering
- digitalisering
- automatisering
Wij moedigen vrouwelijke ondernemers in het bijzonder aan om zich aan te melden.
Kansen voor Nederlandse ondernemers
Toronto en omgeving heeft de grootste techscene van Canada en is 3e op de lijst van heel Noord-Amerika. De regio heeft $ 350 miljoen geïnvesteerd in de ontwikkeling van AI, 5G, zelfrijdende auto's (autonome voertuigen) en andere techsectoren. Ook heeft de regio al een aantal jaren de snelstgroeiende tech(banen)markt van Noord-Amerika.
Met meer dan 18.000 techbedrijven heeft Toronto zich inmiddels stevig op de kaart gezet. Dit heeft ook de interesse gewekt van grote spelers zoals Google en Uber, die hun AI- en R&D-onderzoekslaboratoria daar hebben gevestigd.
Hoofddoelen van deze missie
Deze virtuele missie heeft 3 hoofddoelen:
Verkennen van de Noord-Amerikaanse markt
De missie biedt u de ideale kans om de Noord-Amerikaanse markt online te ontdekken. U spreekt met betrokken partijen over de huidige ontwikkelingen in Noord-Amerika.
Positionering Nederlandse bedrijfsleven
Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen kunnen met deelname aan deze missie hun positie in de techsector verstevigen. Daarbij is speciale aandacht voor innovatieve Nederlandse start-ups en scale-ups binnen de techsector.
Opbouwen van netwerken
Het programma geeft u volop ruimte om een relevant netwerk op te bouwen. Zo kunt u uw innovatieve oplossingen sneller ontwikkelen, de handel bevorderen en mogelijkheden voor R&D-samenwerking onderzoeken.
Programma
Het programma bestaat uit een gratis toegangskaart (zolang de voorraad strekt) voor het online platform van de conferentie.
De kaart geeft toegang tot meer dan 100 uur live uitgezonden content over de laatste trends in relevante sectoren. U kunt ook deelnemen aan netwerkevenementen en masterclasses. U krijgt toegang tot de Collision-app, u kunt speeddates inplannen en de markt verkennen.
Daarnaast is er voor alle Nederlandse deelnemers een officiële online kick-offbijeenkomst op 12 april om 15:00 uur. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Nederlandse consulaat-generaal in Toronto. Ook wordt het digitale platform NLweCANgeopend, waar deelnemers online kunnen netwerken en samenkomen.
Bekijk het voorlopige programma (Engelstalig).
Aanmelden
Deelname aan dit programma staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de techsector. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.
Kosten
Deelname aan het algemene programma van Collision, inclusief kick-off en deelname aan het online platform NLweCAN, is gratis.
Meer weten?
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:
Alwin QuispelE: alwin.quispel@rvo.nlof:Menno SchrokE: menno.schrok@rvo.nl
Organisatie
Handelsroute organiseert deze handelsmissie in opdracht van en in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Nederlandse consulaat-generaal in Toronto.
Nederland als internationale samenwerkingspartner
Met deze missie nodigen wij onze buitenlandse partners uit tot samenwerking in het zoeken naar oplossingen voor mondiale uitdagingen. Nederland werkt samen bij het behalen van de duurzame ontwikkelingsdoelen en wil een partner zijn in technologische en maatschappelijke oplossingen voor een betere wereld.