Logo RijksoverheidLogo Ondernemersplein, alles van de overheid op één plekMenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Virtuele marktplaats voor 6e internationale Eurostars call

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)< 1 min lezen

Virtuele marktplaats

Na registratie kunt u een business profiel maken en zoeken op overeenkomstige profielen in het B2Match-platform. Ook kunt u online 1-op-1 bijeenkomsten plannen met, en berichten sturen naar potentiële projectpartners om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. Dit virtuele matchmakingplatform is actief tot 14 maart 2024 en 24 uur per dag bereikbaar.

Informatie- en matchmakingsessie

Op 18 oktober 2023 organiseerde EEN een informatie- en matchmakingsessie voor deelnemers uit de landen Canada, Estland, Denemarken, Singapore, Spanje, Zweden, Turkije en Nederland. Tijdens deze sessie konden deelnemers hun duurzame projectideeën pitchen aan de andere deelnemers. Dit was bedoeld voor hoofdzakelijk duurzame projecten, die onder onderstaande 5 thema’s passen.

Thema's

  • Energie, energie-efficiëntie en opslag
  • Landbouw: voedsel en diervoeding
  • Transport en mobiliteit
  • Industriële productieprocessen
  • Geavanceerde en composiet materialen

Aanmelden

Om deel te nemen meldt u zich aan op het B2Match-platform. De matchmakingsessie was op 18 oktober 2023, hiervoor kunt u zich dus niet meer aanmelden. Wel kunt u zich aanmelden voor de virtuele marktplaats zolang deze actief is.

Meer weten?

Vragen?

Heeft u vragen over het B2Match-platform of de 6e Eurostars call? Neem dan contact op met onze adviseurs:

Naar boven