Virtuele missie offshore windenergie Denemarken - Nederland

Heeft u interesse in de Deense offshore windmarkt? Of wilt u uw netwerk uitbreiden? Neem dan van 21 t/m 25 juni deel aan de virtuele missie en ontdek uw kansen in de Deense en Nederlandse offshore windsector.

Voor wie?

Nederlandse en Deense bedrijven in de windsector worden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Waarom deelnemen?

Tijdens deze missie hoort u alles over de Nederlandse en Deense windsector. Er zijn voldoende mogelijkheden om te netwerken.

 • U krijgt informatie over de huidige stand van zaken in Denemarken en in Nederland op het gebied van offshore windenergie;
 • u versterkt uw relaties op publiek en privaat niveau tussen Denemarken en Nederland;
 • wij stimuleren zakelijke en samenwerkingsbijeenkomsten tussen Deense en Nederlandse bedrijven en belanghebbenden;
 • wij brengen de handels- en investeringsmogelijkheden (en belemmeringen) voor Nederlandse bedrijven binnen de Deense offshore windsector in kaart. Maar ook de mogelijkheden voor Deense bedrijven binnen de Nederlandse offshore windsector.

Programma

Het programma is helemaal online en bestaat uit:

 • Verschillende webinars met de volgende onderwerpen:- offshore windontwikkelingen en kansen in Denemarken en Nederland;- kunstmatige eilanden in Denemarken;- Nederlandse voorbeelden voor offshore wind en waterstof;- mogelijke samenwerking tussen Denemarken en Nederland.
 • 1-op-1 digitale matchmaking
 • sessies waar het Nederlandse mkb en Deense bedrijven zich presenteren aan Tier 1-bedrijven (= niveau 1-bedrijven). Siemens Gamesa voor Nederlandse deelnemers, Shell voor Deense deelnemers.

Deelname en kosten

Meld u aan voor deze missie. Dit kan tot uiterlijk 24 juni. Deelname kost € 250 per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Iedere extra deelnemer betaalt € 125. Iedere deelnemer meldt zich apart aan.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Nils Haarman, Enterprise Europe NetworkE: nils.haarman@rvo.nlT: +31 6 2183 9457

Organisatie

Holland Home of Wind Energy (HHWE) en de Danish Wind Export Association (DWEA) organiseren een aantal evenementen tijdens de virtuele missie. Dit in samenwerking met het Enterprise Europe Network (EEN).

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Ma 21 jun 2021 - 25 jun 2021

Tijd

9:00 uur

 • Uiterste aanmelddatum: 24 juni
 • Deelname kost € 250 per bedrijf (max. 2 deelnemers)
 • Iedere extra deelnemer betaalt € 125
 • Iedere deelnemer meldt zich apart aan
Direct aanmelden