Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Vlaams Nederlandse Handelsdag 2019

Tijdens de Vlaams-Nederlandse handelsdag worden zowel Vlaamse als Nederlandse bedrijven geïnformeerd over de mogelijkheden van het zakendoen in Nederland of Vlaanderen. Deelnemers kunnen gebruik maken van de kennis van dienstverleners en experts die ondernemers ondersteunen bij het starten of doorstarten in zowel Vlaanderen als Nederland.

Het belangrijkste onderdeel van de Vlaams-Nederlandse handelsdag is de fysieke matchmaking waarbij Nederlandse en Vlaamse bedrijven aan elkaar worden gekoppeld. De intentie is om hiermee bedrijven concreet te bewegen tot een vorm van structurele samenwerking zoals import, export, kennisuitwisseling e.d.

Het KVK International Business Platform (IBP) waar Nederlandse en buitenlandse bedrijven elkaar voor samenwerking kunnen vinden zal tijdens het evenement worden geïntroduceerd.

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte, lunch, workshops, een netwerkplein, matchmakingExterne link en een informele afsluiting met hapje en drankje. Het event is gericht op Nederlandse MKB-bedrijven die willen starten dan wel doorstarten met het zakendoen in België en Vlaamse KMO’s die dat zelfde willen doen in Nederland.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Chassé Theater
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

Datum

Do 23 mei 2019

Tijd

11:30 - 18:00 uur

Kosten

€ 50