Vlaams-Nederlandse handelsdag digitaal 2020

Wilt u uw zaken uitbreiden naar België? Zoekt u praktische informatie en zakelijke contacten? Wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn? Meld u dan aan voor de digitale Vlaams-Nederlandse handelsdag op 12 oktober.

De Vlaams-Nederlandse handelsdag wordt voor de 5e keer op rij georganiseerd. Weliswaar geen fysieke ontmoetingen, maar wel digitaal. Tijdens deze dag leert u hoe u de Vlaamse markt het best benadert. Ook hoort u hoe u uw kansen op succes verhoogt en de juiste zakenpartner vindt.

Doelgroep

De Vlaams-Nederlandse handelsdag is voor ondernemers uit Nederland en Vlaanderen, die zaken willen doen in het buurland. Ook kunt u contacten leggen met relevante partijen die het buurland kennen.

Programma

Het programma bestaat uit:

 • een welkomstwoord.
 • inspirerende keynote door Hans Crijns.
 • quiz om uw kennis over het buurland te testen.
 • b2b-matchmaking.

Tijdens de b2b-matchmaking maakt u digitaal 1-op-1 afspraken met elkaar en met zowel profit als non-profit kennisleveranciers. Deze kennisleveranciers zijn online beschikbaar voor een informatief gesprek. Zij kunnen u informatie geven over bijvoorbeeld:

 • hoe u in het buurland verkoopt;
 • wie dat voor u kan doen;
 • welke producteisen er gelden;
 • wat de specifieke sociale en fiscale regels zijn;
 • wie u kan helpen om een vestiging op te zetten.

U kunt zelf uw programma samenstellen.

Aanmelden en kosten

Schrijf u in via de 'Registreer nuExterne link' knop en stel zelf uw persoonlijke agenda samen bij 'Plan uw aanwezigheid'.

U kunt zich naar eigen wens inschrijven voor het welkomstwoord, de keynote, de quiz en de B2B matchmaking sessies. Kiest u een B2B matchmaking sessieExterne link, vul dan uw bedrijfsprofiel aan tijdens het verdere registratieproces. Geef daarnaast duidelijk aan met wie en over welk product, dienst en/of technologie u wilt spreken. Dit bevordert uw kans op goede matches.

Wanneer u succesvol bent ingeschreven en bent ingelogd, dan kunt u uw agenda-onderdelen wijzigen via de 'Agenda' optie in de zwarte balk bovenaan de pagina.

Deelname is gratis.

Meer weten?

Kijk voor het programmaExterne link en meer informatie op de website van de Vlaams-Nederlandse handelsdag digitaal 2020.

Heeft u nog vragen? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met:René de Groot, Kamer van KoophandelE: rene.de.groot@kvk.nlExterne linkM: +31 6 2248 9038

of

Peter Jaspers, Flanders Investment & TradeE: peter.jaspers@fitagency.beExterne linkT: +32 4 7738 0892

Voor organisatorische vragen neemt u contact op met:Dirk Verlee, Flanders Investment & TradeE: dirk.verlee@fitagency.comExterne link

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Ma 12 okt 2020 15:00 uur

Kosten

 • Het evenement is volledig digitaal
 • Deelname is gratis
Direct aanmelden