Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Voorlichtingsbijeenkomst EIC Accelerator

Bent u een innovatieve mkb-ondernemer in de technologiesector en bent u klaar voor het opschalen naar Europa of wereldwijd? Neem dan deel aan de voorlichtingsbijeenkomst EIC Accelerator (voorheen mkb (SME) instrument). Met nog 4 deadlines te gaan in 2020 is dit het ideale moment om meer te weten te komen over deze subsidie.

Deze voorlichtingsbijeenkomst is speciaal gericht op innovatieve mkb'ers die klaar zijn om hun innovatie internationaal te gaan opschalen en daarvoor financiële steun kunnen gebruiken. Naast de bestaande subsidie van maximaal € 2,5 miljoen, is er sinds oktober 2019 ook een mogelijkheid om aanvullend investeringsgeld (blended finance: subsidie en equity) op te halen tot maximaal € 15 miljoen.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u alle informatie over de regeling en hoe deze sinds oktober 2019 is veranderd. Daarnaast vertellen ondernemers over hun ervaringen met deze competitieve subsidie. De voorbeelden komen uit de Life Science & Health sector (LS&H-sector). Ook krijgt u alle ruimte om vragen te stellen aan deze ondernemers en de adviseurs van RVO.nl.

Na afloop weet u:

  • of de EIC Accelerator goed aansluit bij uw bedrijf en innovatie;
  • hoe deze regeling werkt;
  • welke stappen u nu al kunt zetten voor een succesvolle aanvraag in maart 2020.

Programma

Programma voorlichtingsbijeenkomst
TijdOnderdeel
15:00 - 15:15 uurInloop met koffie
15:15 - 15:25 uurWelkom
15:25 - 16:00 uurVoorlichting subsidieregeling
16:00 - 17:00 uurInterviews met ondernemers uit de LS&H-sector
17:00 - 17:30 uurBorrel

Aanmelden

U kunt zich tot en met 19 januari 2020 online aanmeldenExterne link voor deze bijeenkomst. Toegang is gratis, maar inschrijving is verplicht. Alleen met een aanmelding heeft u toegang tot het gebouw van RVO.nl. Ook moet u zich bij binnenkomst kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

MKB in Europa

Deze voorlichtingsbijeenkomst wordt georganiseerd vanuit het stimuleringsprogramma MKB in Europa, een samenwerking tussen RVO.nl en ZonMw. Meer informatie over het stimuleringsprogramma, de agenda en verslagen van eerdere bijeenkomsten vindt u op de website van ZonMwExterne link. Hier vindt u ook de video-opnames van de vorige voorlichtingsbijeenkomsten over de Europese regelingen Fast Track to Innovation en Eurostars.

EIC Accelerator

Bent u werkzaam bij een internationaal georiënteerd, innovatief bedrijf met de ambitie om te groeien? De EIC accelerator pilot van Horizon 2020Externe link ondersteunt het naar de internationale markt brengen van een nieuw product, proces of dienst.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Gwendolynn Bos-Grootaers, e-mail: gwendolynn.grootaers@rvo.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht.