Waterstof matchmaking tijdens de H2World in Zuid-Korea

Bent u actief op het gebied van waterstof en heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerking met partners in Zuid-Korea te verkennen? Meld u dan aan voor het hybride evenement dat plaatsvindt tijdens de H2World en de International Hydrogen Energy Exhibition & Forum in Zuid-Korea.

Het evenement is van 10 tot en met 19 november 2021, deels online en deels in Zuid-Korea.

Voor wie?

Dit evenement is vooral interessant voor organisaties die actief zijn op het gebied van waterstof in de volgende thema's:

  • brandstofceltechnologie;
  • toepassing waterstofmobiliteit;
  • waterstofproductie.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan dit hybride evenement in Zuid-Korea? Meld u dan vóór 7 november 2021 aan via het registratieformulier op de website van B2match.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Op de website van EEN vindt u meer informatie over de organisatie.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over dit matchmaking evenement? Neem dan contact op met:

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Ulsan Exhibition & Convention Center
255, Ulsanyeok-ro, Samnam-eup, Ulju-gun, Ulsan
Online/Zuid-Korea

Datum

Wo 10 nov 2021 - 19 nov 2021

  • Deelname is gratis
  • Voertaal is Engels
Direct aanmelden