Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Webinar biedt inzicht in e-factureren

Uw overheidsklanten zullen u in 2019 steeds vaker naar elektronische facturen (e-facturen) vragen, of – via hun inkoopvoorwaarden – e-facturen zelfs van u gaan eisen. Zeker wanneer zij per april wettelijk verplicht zijn e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken.

Het webinar 'Het verzenden van e-facturen naar (semi-)overheden' van RVO.nl/PIANOo geeft u inzicht in de voordelen en hoe u kunt overstappen.

Wat is een e-factuur?

In tegenstelling tot een papieren factuur en een e-mail met pdf-bijlage verloopt het uitwisselen van een e-factuur volledig automatisch. Handmatige verwerking is verleden tijd. Dat biedt voordelen voor verzender en ontvanger.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Het webinar bevat ingrediënten voor iedereen die zich binnen het bedrijfsleven bezig houdt met het opstellen en afhandelen van facturen naar (semi-)overheden. Het is voor zowel zzp-ers als het mkb. Ook medewerkers en managers Financiën, ICT en accountmanagers zullen zich aangesproken voelen.

Aanmelden

Deelname aan het webinar is kosteloos. Als u zich via het online formulier aanmeldtExterne link, krijgt u tijdig de instructies hoe u het webinar online kunt volgen.

Meer informatie

Op Ondernemersplein.kvk.nl vindt u meer informatie en handige links over e-factureren.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Achter de pc/tablet/smartphone

Datum

Ma 18 mrt 2019 10:00 uur

Kosten

Deelname is gratis