Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Webinar Business.gov.nl: Starting a Business in the Netherlands

Aanstaande donderdag 29 maart 2018 vindt het gratis Engelstalige webinar ‘Starting a business in the Netherlands' plaats.

Dit webinar is een coproductie van Ondernemersplein.kvk.nl en Business.gov.nl de Engelstalige website van Ondernemersplein.kvk.nl, in samenwerking met de KVK, de IND, RVO.nl, de Belastingdienst, het expat centrum IN Amsterdam en Startupdelta.org.

Bent u nieuwsgierig naar de stappen die buitenlandse ondernemers moeten nemen om zich in Nederland te vestigen? Of kent u buitenlandse ondernemers die overwegen om zich in Nederland te vestigen? Schrijf u dan in of deel onderstaand bericht naar uw collega’s in het buitenland.

Wanneer?

Dp donderdag 29 maart 2018 om 11.00 uur CET en om 20.00 uur CET en on-demand daarna.

Onderwerpen

Tijdens de uitzending leert u meer over:

1. Immigratie: ‘coming to the Netherlands’

2. Inschrijven en starten

3. Belastingen voor ondernemers in Nederland

4. Ondernemersklimaat Nederland

Het webinar bevat ook een aantal algemene ondernemerstips van onder andere een inspirerende en succesvolle ondernemer uit Israël. Ook geeft webinar inzicht waar tech personeel van buiten de EU tegenaan loopt, dit kan handig zijn als u in die branche of internationaal opereert. Tot een half uur na de uitzending van het webinar zit er een chatteam klaar om uw vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Kan gratis via https://business.gov.nl/webinar-starting-a-business-in-the-netherlands/ De on-demand versie zal te bekijken zijn via dezelfde link.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Duur

11:00 uur

Kosten

Gratis