Webinar Compound Semiconductor Materialen Taiwan

Bent u actief op het gebied van (geïntegreerde) fotonica en/of semiconductor én geïnteresseerd om kennis te maken met het Compound Semiconductor-netwerk in Taiwan? Als u op R&D-gebied graag de samenwerking verkent met Taiwanese partners, meld u dan aan voor het webinar Compound Semiconductor Materialen dat plaatsvindt op 23 september.

Dit webinar is het vervolg van eerder georganiseerde thematische fotonica-webinars en de kick-off meeting Semicon van 13 juli. Na deze webinar volgen 'andere' thematische webinars voor semiconductor en/of fotonica. Ook biedt EUREKA Globalstars later nog de mogelijkheid van een R&D-samenwerkingsproject voor Taiwan en de onderwerp semiconductor en fotonica.

Voor wie

De missie is voor bedrijven op het gebied van fotonica en semiconductor, geïnteresseerd zijn in samenwerking bij de fabricage van geïntegreerde fotonica en semiconductor. Ook is de missie geschikt voor instituten en universiteiten die zich willen richten op de ontwikkeling en research van geïntegreerde fotonica en semiconductor. Voor alle deelnemers geldt dat zij een duurzame relatie willen opbouwen met partners in Taiwan.

Programma

Voor meer informatie over het programma kijkt u op de website van het Netherlands Innovation Network Taiwan.

Beoogde resultaten

• Gezamenlijk werken aan nieuwe ontwikkelingen in de fotonica en semiconductor• Nieuwe contacten in research en applicatie in Taiwan• Versterking van de semiconductor- en fotonica-fabricageketen

Waarom Taiwan?

De Taiwanese semiconductor- en fotonica-industrie heeft een prominente positie met wereldwijde erkenning. Het eiland kent een uitstekende infrastructuur waarbij onderzoekscentra, universiteiten en het bedrijfsleven nauw met elkaar verbonden zijn. Om de volgende technologische doorbraken te ontketenen, verwelkomt Taiwan de samenwerking met Nederlandse partijen. Nederland en Taiwan worden vaak genoemd als elkaars natuurlijke partners en de eeuwenoude relatie tussen beide bracht al vele succesvolle samenwerkingen op gang.

Aanmelden

Voor deelname meldt u zich aan via het aanmeldformulier op de website van het Netherlands Innovation Network Taiwan. Aan de deelname van de webinar zijn geen verdere kosten verbonden.

Meer weten

Heeft u vragen over deze webinar? Neem dan contact op met:

  • Eddy Schipper, adviseur Internationale Technologie en Innovatie Samenwerking (RVO): eddy.schipper@rvo.nl
  • Tong Jiang, adviseur Internationale Technologie en Innovatie Samenwerking (RVO): tong.jiang@rvo.nl

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 23 sep 2021

Deelname is gratis

Direct aanmelden