Webinar DKTI-Transport 2021

Binnen enkele maanden kunnen bedrijven, kennisinstellingen en niet-gouvernementele organisaties die werken aan transportinnovaties wederom een DKTI-subsidieaanvraag indienen. Volg daarom ons webinar op 8 februari en laat u informeren over de voorwaarden en kansen die DKTI biedt.

Naar verwachting zal de sessie samenvallen met de publicatie van de derde tender. De bijeenkomst wordt geleid door moderator Nathan de Groot. Ook verwachten wij dat staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) de bijeenkomst 'live' zal openen.

Programma:

  • 14:00 uur - Opening door Nathan de Groot
  • 14:05 uur - Keynote en beleidsperspectief door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
  • 14:20 uur - Geleerde lessen uit eerdere DKTI-tenders, door Rijkswaterstaat
  • 14:30 uur - Toelichting op de derde tender DKTI, door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • 14:55 uur - Vragen en antwoorden
  • 15:15 uur - Netwerken in deelgroepen
  • 15:30 uur - Afronding

Meld u aan

Dus, heeft u een goed idee voor een innovatie die bijdraagt aan het verminderen van de uitstoot van CO2 in de transportsector? Meld u zich dan aan voor de webinar via het registratieformulier!

Wij zorgen voor een mooi programma vol met waardevolle inzichten, opgedaan tijdens voorgaande DKTI-openstellingen, handvatten voor het samenstellen van een kwalitatief goede aanvraag en tips voor resultaten met impact. Ook bieden wij de gelegenheid online met elkaar te netwerken en zo nieuwe projectpartners te vinden.

U ontvangt een paar dagen vooraf een link naar de sessie. U mag zich uiteraard ook inschrijven als u al eerder hebt deelgenomen aan de DKTI.

Meer weten?

Demonstratie klimaattechnologieƫn en -innovaties in transport (DKTI-transport)

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Ma 8 feb 2021

Tijd

14:00 - 15:15 uur

Gratis

Direct aanmelden