Webinar: Ga naar de dierenarts

Zieke of gewonde dieren moeten op tijd naar de dierenarts. Helaas gebeurt dit niet altijd. Werkt u binnen het sociaal domein? Bijvoorbeeld als schuldhulpverlener? En wilt u helpen het dierenwelzijn van huisdieren te verbeteren? Meld u aan voor dit webinar op 26 mei 2021 van 11:00 tot 12:00 uur.

Een huisdier zorgt niet alleen voor extra plezier, er komen ook extra kosten bij. Niet iedereen weet dat ze een ziek of gewond dier naar de dierenarts moeten brengen. En dat een regelmatig bezoek aan de dierenarts ook belangrijk is. Bijvoorbeeld voor inentingen. De dierenartskosten zijn soms een grote hindernis. U kunt zulke situaties tegenkomen. In het webinar vertellen wij u wat u kunt doen.

Programma

Hoe herkent u de situaties waarin het dierenwelzijn in gevaar is? En welke tips geeft u aan de eigenaar? Dat hoort u in ons webinar. Ook krijgt u informatie over oplossingen die er zijn voor huisdiereigenaren met een smalle beurs. En wat u kunt doen als de situatie niet verbetert.

De volgende sprekers komen aan het woord:

  • Roos Kuipers, Specialist Dierenwelzijn, RVO.
  • Kitty van der Terp, Manager Stichting Maxidier en initiatiefnemer Minimakliniek.
  • Anouk Duijnker, Specialist Dierencriminaliteit, Politie Nederland.
  • Jan Smit, Inspecteur Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID).

Meld u nu aan

Wilt u meedoen aan dit webinar? Meld u dan nu aan. Kunt u er op 26 mei om 11:00 uur niet live bij zijn? Kijk het webinar gerust terug op een ander moment. Als u zich aanmeldt, krijgt u na afloop een terugkijklink.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Wo 26 mei 2021

Tijd

11:00 - 12:00 uur

Deelname is gratis.

Direct aanmelden