Webinar Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?

Wist u waar één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen in zit? Het zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen. Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder! Create the change! En neem deel aan de webinar van Young Professional Event 'Gedragsverandering en verduurzaming - Hoe verleid je mensen?' op maandag 21 juni 2021 om 10:00 uur.

Bent u een young professional, werkzaam in de vastgoedsector en houdt u zich bezig met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving? Dan is dit event voor u. Van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar. Iedereen kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.

Om die extra stap te zetten moet u mensen tot ander gedrag prikkelen of verleiden. Zo ontdekte marketingpsycholoog Robert Cialdini 6 beïnvloedingsprincipes om mensen te overtuigen. We zien ze terug in marketing en reclame, maar hoe kunt u ze zelf gebruiken? Het nieuwe vakgebied Behaviour Design geeft ook praktische handvatten. Hoe kunt u daarmee een belangrijk verschil maken in uw directe omgeving als het gaat om verduurzaming?

Programma

Dagvoorzitter Jacques van der Krogt (MBA en eigenaar Dapple), Peter Paul van Kempen (Gedragspsycholoog en eigenaar Van Kempen Consultancy) en Bernardo Korenberg (Head of Sustainability & Innovation bij Bouwinvest) geven tijdens de derde webinar antwoord op deze vragen. Met gedragsinzichten over prikkelen en verleiden en ervaringen vanuit vastgoed vermogensbeheerder Bouwinvest geven zij u nieuwe inzichten en antwoord op DE vraag: hoe verleid u mensen?

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis.

Meld u aan

Meld u nu aan voor de gratis webinar op maandag 21 juni om 10:00 uur via het online registratieformulier

Organisatie

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL - in samenwerking met Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Wij Techniek, De Bouwcampus, Rijksvastgoedbedrijf, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Adviesbureau DWA, Alba Concepts, Nieman Raadgevende Ingenieurs en M2K Advies.

Zij geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat we zien wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

online

Datum

Ma 21 jun 2021

Tijd

10:00 - 11:30 uur

gratis

Direct aanmelden