Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Webinar Informatieplicht energiebesparing

Laat u op 19 maart in dit webinar informeren over wat de informatieplicht energiebesparing inhoudt. U krijgt onder meer antwoord op de vragen of de informatieplicht ook voor u geldt en hoe u het eLoket gebruikt voor het indienen van uw rapportage.

Wat betekent de Informatieplicht?

Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen (inrichtingen) om energie te besparen. In 2019 verandert deze regelgeving. Naast de bestaande energiebesparingsplicht komt er een informatieplicht voor inrichtingen die meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas(equivalent) per jaar verbruiken.

Valt uw inrichting onder de informatieplicht energiebesparing? Dan moet u uiterlijk 1 juli 2019 in eLoket van RVO.nl hebben gerapporteerd welke energiebesparende maatregelen u heeft getroffen.

Doel webinar

Tijdens het webinar Informatieplicht energiebesparing hoort u onder meer wat de informatieplicht inhoudt, voor wie deze geldt en hoe u kunt rapporteren het rapporteren in eLoket. Stel via de chat live uw vragen aan de adviseurs van RVO.nl en het Kenniscentrum InfoMil.

Programma

Het webinar start op 19 maart om 19.00 uur. De presentaties worden gegeven door Stef Strik van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en Frerik van de Pas van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Meld u aan

U kunt zich nu al aanmelden via het registratieformulier.Externe link

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 19 mrt 2019

Tijd

19:00 - 20:00 uur

Kosten

gratis