Webinar Innovatiekrediet

Bent u bezig met de technische ontwikkeling van een nieuw product of dienst? Of met de klinische ontwikkeling van een medicijn of medisch apparaat? En bent u op zoek naar financiering? Meld u dan aan voor ons webinar en ontdek of het Innovatiekrediet interessant is voor u.

Dit webinar is bedoeld voor alle type bedrijven geregistreerd in Nederland, zowel starters als gevestigde bedrijven (groot of klein), in alle sectoren en die financiering zoeken voor hun uitdagende innovatie met uitstekend marktperspectief.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het webinar krijgt u meer informatie over het Innovatiekrediet en ontvangt u belangrijke handvatten voor het doen van een aanvraag. Wij doorlopen het aanvraagproces met u stap voor stap.

Ook heeft u volop de gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Vragen die niet tijdens het webinar zelf kunnen worden beantwoord, worden na afloop gebundeld. Wij beantwoorden deze in aparte online sessies. Hiervoor kunt u zich na dit webinar opgeven.

Na het volgen van het webinar weet u:

  • wat het Innovatiekrediet is en voor wie het is bedoeld;
  • wat de voorwaarden zijn voor het Innovatiekrediet;
  • of het voor u zinvol is om een aanvraag in te dienen;
  • hoe u de quickscan Innovatiekrediet invult;
  • welke stappen u tijdens het aanvraagproces moet doorlopen;
  • waar een kansrijke aanvraag aan voldoet; en
  • hoe de beheer- en aflossingsfase na toekenning eruit ziet.
Programma
TijdOnderwerp
10:15 - 10:30 uur Online inloopNeem gerust nog een kopje koffie. We beginnen om 10:30 uur.
10:30 - 10:35 uurOpening door host Tom Jessen
10:35 - 10:40 uurWat is het Innovatiekrediet?Toelichting door host Tom Jessen
10:40 - 10:55 uurToelichting quickscanWat zijn de criteria voor het Innovatiekrediet?Spreker: René Kamphuis, adviseur mkb-financiering bij RVO
10:55 - 11:10 uurToelichting proces van aanvraag en beoordelingWelke informatie moet u geven en wat zijn de afwijzingsgronden?Sprekers:- Elisabeth Schless, adviseur Innovatiekrediet bij RVO- Jelmer van Ast, oprichter en CEO van Conference-Compass
11:10 - 11:25 uurBeheer en aflossingHoe zien de beheer- en aflossingsfasen eruit en waar moet u rekening mee houden?Sprekers:- Elisabeth Schless, adviseur Innovatiekrediet bij RVO- Jelmer van Ast, oprichter en CEO van Conference-Compass
11:25 - 11:30 uurAfsluiting door host Tom Jessen

Aanmelden

Meld u aan via het online aanmeldformulier. Ook kunt u bij het registeren alvast aangeven of u interesse heeft in persoonlijk contact met een RVO-adviseur via een online meeting.

Meer weten?

Op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de RVO-nieuwsbrief (innovatief ondernemen) of stuur een e-mail naar innovatiekrediet@rvo.nl met in de onderwerpregel: 'Webinar Innovatiekrediet 24 juni'.

Lees meer over het Innovatiekrediet.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 24 jun 2021 10:30 uur

Deelname is gratis.

Direct aanmelden