Webinar over de groene waterstofindustrie van Chili

Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor Nederlandse bedrijven die actief zijn op het gebied van groene waterstof en die zaken willen doen met Chili.

Waarom meedoen?

Tijdens dit webinar krijgt u informatie over de Chileense groene waterstofindustrie. U hoort wat de groene waterstofstrategie van Chili is en waar zakelijke kansen liggen voor uw bedrijf.

U ontvangt ook informatie over de handelsmissie groene waterstof Chili. Deze missie vindt plaats van 6 tot en met 11 november. U kunt zich nog tot 23 september hiervoor aanmelden.

Deelname en kosten

Meld u nu aan voor het webinar 'Starting the engines'. Deelname is gratis. De voertaal is Engels.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit webinar? Neem dan contact op met:

Esmee Wesselink, manager van het Holland House Chili E: gerente@hollandhouse.cl

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert dit webinar in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, en in samenwerking met het Holland House Chile, Arcadis, ProChile en de Nederlandse ambassade in Santiago.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1