Logo RijksoverheidLogo Ondernemersplein, alles van de overheid op één plekMenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Webinar over verduurzaming particuliere verhuur

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)± 1 min lezen

Voor wie?

Dit webinar is interessant als u de Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH) wil aanvragen. U kunt de SVOH aanvragen als u een verhuurder bent van bestaande huurwoningen of monumentale huurwoningen. Met verhuurders bedoelen wij:

  • institutionele beleggers
  • zakelijke verhuurders
  • particuliere verhuurders

Andere geïnteresseerden zijn ook welkom, zoals (duurzaamheids)adviseurs, gemeenten of provincies.

Over dit webinar

Met de SVOH ontvangt u als verhuurder subsidie voor energiebesparende maatregelen, eventueel gecombineerd met een energieadvies of onderhoudsmaatregelen.

Wilt u verder verduurzamen? Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) voor zakelijke gebruikers krijgt u ook subsidie voor een warmtepomp of zonneboiler.

In dit webinar lichten we de subsidiemogelijkheden toe en gaan we in op de voorgenomen normering. Meld u aan voor dit interactieve webinar, waarin we ook benieuwd zijn naar uw afwegingen om te verduurzamen.

Wat kunt u verwachten?

De sprekers van dit webinar zijn:

  • Susanne van de Pest, van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, licht het overheidsbeleid en de voorgenomen normering toe.
  • Constan Custers, van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, staat stil bij de inhoud van de regeling.
  • Raunieck Hendriks, van provincie Utrecht, deelt hoe de provincie Utrecht particuliere verhuurders ondersteunt bij hun verduurzamingsopgave.

Tijdens het webinar is het mogelijk om vragen te stellen aan deze sprekers. Dit doet u via de chat.

Meld u aan

Meld u aan via onderstaande aanmeldknop. Na aanmelding krijgt u een persoonlijke link op het door u opgegeven e-mailadres. Deze link is alleen door u te gebruiken en kan niet gedeeld worden met anderen.

Kunt u op 14 december niet live deelnemen maar wilt u dit webinar niet missen? Meld u dan toch aan. U ontvangt dan na het webinar een terugkijklink.

Waarom organiseren we dit webinar?

In het verduurzamen van de gebouwde omgeving ligt een grote opgave. Ook voor particuliere verhuurders. Het budget van de SVOH is ruim genoeg om in nog meer aanvragen te voorzien. Daarom organiseren wij dit webinar.

Meer weten?

Heeft u vragen over het webinar of over de regeling? Stel uw vraag via svoh@rvo.nl.

Naar boven