Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Webinar Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++)

Hoe werkt de stimuleringsregeling SDE++? Welke CO2-reducerende technieken komen in aanmerking? Hoe wordt de hoogte van SDE++-subsidie bepaald en hoe vraagt u deze aan?

Tijdens de Webinar ‘Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++)’ op dinsdag 30 juni van 13.00 – 14.00 uur, krijgt u antwoord op deze en tal van andere SDE++-vragen.

Voor wie

Dit webinar is specifiek gericht op SDE++-aanvragers voor (industriële) bedrijven, intermediairs en adviesbureaus die geïnteresseerd zijn in de nieuwe CO2-reducerende technieken. Na publicatie van de regeling in de Staatscourant volgt nog een ‘algemene SDE++-webinar’.

SDE++

De SDE++ is een verbreding van de voormalige Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+). Deze nieuwe regeling stimuleert naast duurzame energieproductie ook CO2-reductie. Zo wil de overheid ervoor zorgen dat de energietransitie in Nederland haalbaar en betaalbaar blijft. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de regeling. RVO-experts maken u op 30 juni graag wegwijs binnen de SDE++.

Programma

• Opening• Werking SDE++• Nieuwe CO2-reducerende technieken• Wat is nodig voor een aanvraag?• Vraagbeantwoording

Aanmelden

Om mee te doen, hoeft u geen app te installeren, het webinar werkt in de webbrowser op uw pc, laptop, tablet of telefoon.Wilt u aan dit webinar deelnemen? Meld u dan nu aan via de registratielinkExterne link. Deelname is gratis.

Kunt u dinsdag 30 juni niet live deelnemen? Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u een terugkijklink.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 30 jun 2020 13:00 uur

Kosten

Deelname is gratis