Webinar Subsidie voor minder fijnstof in de pluimveestal

Heeft u interesse in de subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen? Volg dan op 22 april ons interactieve webinar. Onze sprekers vertellen u meer over de voorwaarden, mogelijkheden en het aanvraagproces.

Onderwerpen en sprekers

Tijdens het webinar praten onze sprekers u bij over de subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen. Welke voorwaarden gelden voor de aanvraag? En waar moet u op letten? Ook kunt u zelf vragen stellen tijdens het webinar.

Dit zijn de sprekers:

  • Patricia Kok, projectleider bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Edwin Nijdam, adviseur veehouderij bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Achtergrond

De subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen is 1 van de 2 subsidies die vallen onder de Subsidiemodules brongerichte verduurzaming stal- en managementmaatregelen (Sbv). Meer over de Sbv leest u op Subsidie voor innovatie en verduurzaming van stallen.

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden. Dit kan tot en met de start van het webinar, op 22 april 2021 om 14:00 uur. Deelname is gratis. Na registratie ontvangt u een link om deel te nemen aan het webinar. Om mee te doen hoeft u geen app te installeren. Het webinar werkt in de webbrowser.

Kunt u donderdag 22 april 2021 niet live meedoen? Kijk dan gerust op een ander moment. Als u zich aanmeldt krijgt u een terugkijklink.

Aanmelden

Meer informatie

Wilt u meer weten over de subsidie? Ga dan naar onze pagina Investeren in bewezen innovaties voor stallen.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 22 apr 2021

Tijd

14:00 - 14:45 uur

Deelname is gratis.

Direct aanmelden