Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Webinar The European Green Deal Call - Kansen voor Onderzoek en Innovatie

In september is de lancering van de Horizon 2020 call 'European Green Deal Call' voor onderzoek en innovatieprojecten! Een unieke kans voor de ontwikkeling van projecten die bijdragen aan een duurzamer, schoner, veiliger en gezonder Europa. Wilt u hier alles over weten? Volg dan het webinar The European Green Deal Call - Kansen voor Onderzoek en Innovatie.

In totaal komt er € 1 miljard beschikbaar voor projecten rond de thema’s klimaatverandering, circulariteit, energie, mobiliteit, voedsel, biodiversiteit, minder vervuiling en burgerbetrokkenheid.

We richten ons met dit eerste webinar uit een reeksop bedrijven, kennisinstellingen, overheden en non-profitorganisaties met beperkte ervaring met het Horizon 2020 programma. Het webinar gaat in op vragen als: Wat is de European Green Deal Call? Om wat voor projecten gaat het? Wat is er voor nodig om in aanmerking te komen voor dit soort projecten en hoe kunnen de betrokken Horizon 2020 RVO adviseurs hierbij helpen? Vervolgens organiseren we in september een reeks verdiepende webinars rond een aantal thema’s.

Lees meer over Horizon 2020 - European Green DealExterne link.

Aanmelden

Meld u aan voor het webinar via het online aanmeldformulierExterne link. Een paar dagen voor het webinar ontvangt u een link voor deelname. Deelname is gratis en de voertaal is Nederlands.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Gratis