Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Webinar voor gemeenten: aardgasvrij is mogelijk

Wilt u als gemeente advies, inzicht en ervaringen over aardgasvrije nieuwe en bestaande woningen? Dit Webinar gaat met name over nieuwbouw waarvan de vergunning vóór 1 juli 2018 is verstrekt en men nog mag uitgaan van een aardgas aansluiting.

Op 30 januari 2019 organiseert RVO.nl een webinar voor gemeenten. Directeur Harwil de Jonge, van Heijmans Vastgoed, vertelt waarom het zo belangrijk is om nú al aardgasvrije woningen op te leveren.Hoe hebben andere gemeenten dit aangepakt. In dit webinar komen 2 voorbeelden aan de orde. Mario Berends en Joost Maas, van Habion, vertellen hoe zij op het laatste moment geswitcht zijn.Niek Verveen, van THE FCTR E, vertelt hoe in de gemeente Muiden, in een aantal fasen steeds meer kopers ervoor kiezen om met een huurarrangement, alsnog te kiezen voor andere opties dan een aansluiting op het aardgas.

Meld u aan

Wilt u aan het webinar deelnemen? Meld u dan nu aanExterne link. Het webinar start om 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur. U ontvangt op een later tijdstip een mail met de link naar het webinar.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Webinar

Datum

Wo 30 jan 2019

Tijd

11:00 - 13:00 uur

Kosten

gratis