Webinar voor start-ups: Meer rendement door een patent

Ben jij een startende innovatieve ondernemer? En wil je echt álles uit je onderneming halen? Dan is het handig om te weten wat octrooien jou kunnen opleveren. Op donderdagmiddag 28 oktober kom je daar alles over te weten, tijdens het gratis webinar Meer rendement door een patent van Octrooicentrum Nederland en de Orde van Octrooigemachtigden.

Tijdens het webinar delen (ervarings)deskundigen van gerenommeerde bedrijven hun ervaringen. Profiteer van de ervaringen, tips en adviezen van collega-ondernemers en verschillende octrooi-experts:

  • Wybren Jouwsma van Bronkhorst High-Tech vertelt hoe internationale licenties op octrooien hebben geholpen bij de opbouw van het bedrijf;
  • Gerda Geerts van HoCoSto legt uit dat patenten ook mogelijk zijn voor een ‘simpel’ product;
  • Floris Koumans van Orange Pearl gaat in op de vraag hoe je waarde opbouwt met een octrooi – voor ondernemer én investeerder.

Tijdens break-outsessie kun je vragen stellen aan collega-ondernemers, octrooi-adviseurs van Octrooicentrum Nederland en octrooigemachtigden.

Aanmelden

Wil jij optimaal profiteren van de investeringen in je onderneming? Schrijf je dan in voor het gratis webinar Meer rendement door een patent via de website van de Orde van Octrooigemachtigden.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 28 okt 2021 14:00 uur

Deelname is gratis

Direct aanmelden