Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Webinar Zakendoen in Japan na corona

Wilt u weten hoe Japan ervoor staat nu de coronamaatregelen in het land langzaam worden versoepeld? Welke veranderingen hebben in Japan plaatsgevonden die belangrijk zijn voor uw onderneming? En wat de Nederlandse en de Japanse overheid doen om ondernemers te steunen?

In het webinar 'Zakendoen in Japan na corona' op 9 juli (10:00 - 11:00 uur) krijgt u antwoorden op deze (en andere) vragen.

Waar gaat het webinar over?

Tijdens het webinar hoort u meer over het verloop van de coronacrisis in Japan. Na de Japan Business Week in februari is er veel veranderd door het coronavirus. We bespreken de huidige situatie rondom corona in Japan. Wij vertellen u over de veranderingen en gevolgen voor de Japanse economie.

We zoomen ook in op mogelijkheden voor sectoren zoals hightech, energietransitie, gezondheidszorg en agrofood. Ook geeft het webinar een overzicht van aankomende evenementen en missies.

Voor wie?

Het webinar richt zich op ondernemers die de ambitie hebben om in Japan te ondernemen of al actief zijn in Japan.

Programma

TijdOnderdeel
10:00 - 10:05 uurOpeningPeter van der Vliet (Ambassadeur van de Nederlandse ambassade in Tokio)
10:05 - 10:20 uurDe situatie rondom corona in Japan en de gevolgen voor het dagelijks leven en de Japanse economiePaul Zwetsloot (Hoofd Economische Afdeling) enFrank Eijsink (CEO NN Life Japan)
10:20 - 10:30 uurOntwikkelingen rondom de innovatiesectorEric van Kooij (Innovatieraad)
10:30 - 10:40 uurTrends in de landbouwsectorEvert Jan Krajenbrink (Landbouwraad)
10:40 - 10:45 uurOndersteuning vanuit de Nederlandse overheid en RVOKamal Afarmach (Business Development Manager Japan RVO)
10:45 - 11:00 uurAfsluiting en Q&A

Elk onderdeel wordt afgesloten met een Q&A. Sprekers zijn specialisten van de Nederlandse ambassade in Tokio op het gebied van handel, innovatie en landbouw, en van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Vragen stellen

U kunt vragen stellen aan specialisten van de Nederlandse ambassade in Tokio en RVO. U kunt uw vragen noteren in het aanmeldformulier, of tijdens het webinar insturen via de live-chatfunctie.

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link, uiterlijk op dinsdag 7 juli, einde van de dag. Na aanmelding sturen wij u een bevestiging. De deelnemerslink wordt u toegestuurd op woensdag 8 juli. Hiermee kunt u op donderdag 9 juli het webinar online volgen. Stel uw vragen via het aanmeldformulier, of tijdens het webinar via de live-chatfunctie.

Deelname is gratis.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Laisy Deng, Project Manager International Trade, RVOE: laisy.deng@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 9 jul 2020 10:00 uur

Kosten

  • Meld u aan, uiterlijk dinsdag 7 juli 17:00 uur
  • Deelnemerslink ontvangt u woensdag 8 juli
  • Deelname is gratis