Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Wereldbank: Business Opportunities Fair in Washington D.C.

Biedt uw bedrijf Climate-Smart Energy solutions? Verken dan uw kansen bij de Wereldbank tijdens de World Bank Business Opportunities Fair 2019. Het evenement vindt plaats van 29 tot en met 31 oktober in Washington D.C.

De Wereldbank organiseert de Business Opportunities FairExterne link. Dit jaar ligt de focus tijdens deze beurs op Climate-Smart Energy Solutions. Een diverse groep internationale bedrijven met interesse in deze sector komt bijeen tijdens dit evenement. Verken de kansen voor uw bedrijf met professionals van de Wereldbank.

Programma

Het programma van 2,5 dag bestaat uit onder meer thematische deelsessies zoals Renewable Energy and Energy Efficiency, Energy Storage Initiative en Hydropower. Daarnaast bieden plenaire sessies informatie over procurement, ‘how to do business with the World Bank’ en ‘trends & priorities in the energy sector’. Ook kunt u kiezen tussen verschillende Clinics over Contract Management, Complaints en Bidding. Het evenement biedt voldoende ruimte om te netwerken en uw bedrijf te presenteren.

Het RVO Team Internationale Organisaties faciliteert voor de deelnemende Nederlandse bedrijven ook individuele gesprekken met relevante Wereldbank-experts die verantwoordelijk zijn voor energieprojecten bij de Wereldbank.

Professionals van de Asian Development Bank, de European Bank of Reconstruction and Development en de Inter-American Development Bank zullen tijdens de Business Opportunities Fair ook presentaties verzorgen in relatie tot kansen in de energiesector bij de banken.

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link vóór 23 september, dan zijn de kosten voor deelname de 'early bird rate' van $ 500. Vanaf 23 september zijn de kosten $ 750. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. Stuur een e-mail naar tio@rvo.nlExterne link als u zich heeft aangemeld. Zodra meer details bekend zijn over het programma, nemen wij contact met u op.

Meer informatie

Team Internationale OrganisatiesE: tio@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Meerdaags event

Kosten

  • Deelname kost $ 500 bij aanmelden tot 23 september
  • Vanaf 23 september zijn de kosten voor deelname $ 750