Workshop nieuwe tender Systeemintegratie (MMIP13)

Topsector Energie Systeemintegratie organiseert donderdag 4 februari 2021 een workshop voor energieprofessionals. In deze online sessie bespreken we de inhoudelijke en financiële aspecten van de nieuwe 2021 tender Systeemintegratie / MMIP13 over semi-autonome energiesystemen. Wat zijn de knelpunten en kansen? En welke kennis- en innovatievragen moeten worden beantwoord?

U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te denken; deze nieuwe tender willen wij namelijk zoveel mogelijk samen met u vormgeven.

Aanmelden

Meld u voor 1 februari aan door een e-mail te sturen naar Serge Santoo via serge.santoo@topsectorenergie.nl. Vermeld hierin uw naam, functie en organisatie. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname en meer informatie over het programma. Let op, er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Achtergrond

De Topsector Energie zet in op missiegedreven innovatiebeleid. Een van de thema’s binnen het missiegedreven innovatiebeleid is Systeemintegratie. Systeemintegratie richt zich op het integreren van de gehele energiewaardenketen, waarbij de technische, economische, sociaal-maatschappelijke en juridische deelsystemen samenkomen in één energiesysteem. De kennis en innovatievragen zijn uitgewerkt in het Meerjarige Missiegedreven Innovatieprogramma ’Naar een robuust en maatschappelijk gedragen energiesysteem’ (Missie Systeemintegratie/MMIP 13).

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 4 feb 2021

Tijd

10:00 - 12:00 uur

Gratis.Aanmelden voor 1 februari 2021 via serge.santoo@topsectorenergie.nl.

Direct aanmelden