Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Workshop: winnende elementen van een mkb instrument – Fase 2

Heeft uw organisatie al een Horizon 2020 - mkb (SME) fase 2 project ingediend maar niet goed gescoord? Of gaat uw organisatie in de toekomst een project indienen? Dan is deze cursus iets voor u!

Deze training is speciaal gericht op mkb’ers en consultants die bezig zijn met een aanvraag voor een mkb fase 2 van Horizon 2020. Met nog ongeveer 3 weken te gaan tot de volgende deadline (3 april 2019) biedt de workshop gelegenheid om de belangrijkste onderdelen van een winnende aanvraag te bespreken.

Tijdens de workshop leert u wat er belangrijk is aan het instrument en hoe u uw project het beste kunt aanpassen aan de gevraagde eisen. Ook begint u met de voorbereiding van de pitch voor een jury. Die pitch houdt u wanneer de jury uw voorstel selecteert. Daarnaast bespreken we of de regeling Fasttrack to Innovation een goed alternatief is.

Na afloop:

  • heeft u inzicht hoe uw project goed kan scoren op de belangrijkste aandachtspunten en valkuilen;
  • bent u voorbereid op de uiteindelijke pitch aan een jury.

Aanmelden

U kunt zich online aanmeldenExterne link voor deze workshop. Om deel te nemen heeft u een projectschets (quickscan) of volledige draft bij u om de training zo effectief mogelijk te maken voor u.

Let op: inloop is vanaf 14.00 uur, de workshop begint om 14.15 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, dan selecteren we per bedrijf 2 personen.

SME Instrument

Het Horizon 2020 programma stimuleert innovatie binnen het mkb met een speciaal mkb (SME) Instrument. Tussen 2014 en 2020 stelt de Europese Commissie hier € 3 miljard voor beschikbaar. De Europese Commissie zoekt mkb’ers die met disruptieve ideeën voor nieuwe producten, diensten of processen klaar zijn om de Europese markt te veroveren.

Lees meer over het speciaal mkb-instrument.Externe link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

RVO Den Haag, Zeezaal
Prinses Beatrixlaan 2
2595 AL Den Haag

Datum

Di 12 mrt 2019

Tijd

14:00 - 17:00 uur

Kosten

Deelnamekosten zijn € 50. Annuleren kan tot 2 dagen voor aanvang.